Unforeseeable: Perfecte pentru toamna!

SAM_1912

Articolul original poate fi citit pe blogul Unforeseeable-blog sau accesand urmatorul link: http://unforeseeable-blog.blogspot.ro/2016/08/ruj-si-oja-bottega-verde-perfecte.html.

Recent am primit comanda de la Bottega Verde care include doua produse pe care mi le-am ales special pentru anotimpul care soseste cu pasi repezi. Culorile inchise sunt preferatele mele, iar toamna este perfecta pentru a le purta pe buze si unghii.

Am ales o oja  misterioasa in cunoscuta nuanta Marsala. Aceasta face fata cu brio treburilor casnice si de 3 zile isi mentine aceeasi stralucire si inca nu a sarit de pe unghii. Se aplica extrem de usor, nu sunt necesare doua straturi. Se usuca un pic mai greu, dar in momentul in care procesul este finalizat rezista extrem de bine.

SAM_1852 SAM_1848 SAM_1844

Rujul lichid este nuanta mov si sunt extrem de multumita de el. Are un finish mat, dar are in compozitie si particule stralucitoare care il fac cu adevarat deosebit. Nuanta este perfecta pentru zilele racoroase de toamna, atunci cand singurul lucru pe care doresti sa-l faci este sa stai imbracata cu puloverul preferat. Este rezistent la transfer, nu lasa nicio urma pe pahare sau orice altceva.

SAM_2028 (2)

SAM_2029 SAM_2031 SAM_2034

Produsele sunt de pe Bottega Verde si sunt extrem de multumita de calitate si rapiditatea livrarii comenzii. Produsele pe site sunt foarte diverse si in curand vor urma alte articole.
Bottega Verde va face cadou si voua, celor mai minunati cititori, o reducere de 10% la orice comanda daca folositi codul UNFORSE. Nu uitati sa va grabiti deoarece doar primii 20 vor beneficia de aceasta oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *