Secretul unui machiaj de toamna care va provoca un boom de selfie-uri!!

Ti-am pregatit un material in care vei regasi tendintele toamnei astfel incat sa le reproduci usor folosind produsele BottegaVerde.ro.

Vara aceasta am optat foarte mult pe nuante fresh si un machiaj stralucitor, dar noul sezon vine cu alte trenduri, pozitionandu-ne intr-o zona mult mai lipsita de stralucire. Dar este o impresie gresita. Ne indepartam de sclipiciul propriu zis si mergem catre o zona mata, invatand sa ne evidentiem intr-un mod diferit frumusetea.

Dupa cum spuneam, unul dintre machiajele care se afla in topul trendurilor acestui sezon este look-ul bazat pe nuante lejere, asa ca in acest articol vom vorbi despre cei 10 pasi pentru a obtine un machiaj de toamna de invidiat.

Incepe prin a-ti curata fata cu un demachiant cu extract din muguri de trandafir si magnolie, care va curata impuritatile tenului, mentinandu-l frumos si luminos. Continua prin aplicarea unei creme de fata hidratante cu albastrele, care are scopul de a oferi pielii tale nutrientii de care are nevoie pentru a-si pastra elasticitatea si fermitatea. In functie de tenul tau, poti alege crema care ti se potriveste; Bottega Verde are o gama larga de produse special pentru a-ti contura frumusetea tenului. Daca urmeaza sa aplici un machiaj profesionist, poti incerca sa folosesti un primer. Sau, daca preferi fondul de ten, foloseste-l pentru a-ti uniformiza usor aspectul tenului, dar ai grija sa nu exagerezi cu cantitatea. O atingere usoara de fond de ten este de preferat in aceasta toamna, nimic mai mult.

cremafiori-crema-de-fata-hidratanta-pentru-ten-normal-mixt-cu-albastrele-1198280-119828-653Pentru zonele din jurul ochilor, fie ele patate sau rosiatice, trebuie neaparat sa folosesti anticearcanul. Chiar daca nu ai dormit intreaga noapte, ceilalti nu trebuie sa stie.

corector-stick-iluminator-anti-cearcan-cu-vitamina-e-si-extract-de-vanilie-1150400-131176-247O pudra translucenta este ideala atunci cand vrei sa arati minunat indiferent de situatie. Aplic-o zonelor care au tendinta de a deveni uleioase, dar si deasupra anticearcanului pentru a fixa machiajul.

pudra-compacta-hidratanta-cu-acid-hialuronic-si-vitamina-e-matasoasa-1150820-115084-235Pentru a adauga un strop de caldura machiajului tau, poti introduce o pudra bronzanta in completarea look-ului. Insista asupra zonelor precum fruntea, tamplele, osul maxilarului, scobitura obrajilor.

pudra-compacta-naturala-cu-un-parfum-de-nuca-de-cocos-cu-vitaminele-a-si-e-pentru-un-aspect-bronzant-parfumat-1381340-114995-296

Mai departe, adauga o pudra de obraz usor colorata. Poti folosi un blush cremos sau unul solid, in functie de rezultatele pe care vrei sa le obtii.

fard-compact-cu-extract-de-violete-si-vitamina-e-1400950-140095-877Contureaza-ti sprancenele folosind un creion in nuanta potrivita. Nu vrei ca sprancenele sa aiba o culoare mai inchisa decat cea a parului, vei avea un look ridicol.

creion-de-sprancene-cu-vitamina-e-1101400-136945-499

Pentru ochi, adopta un look smokey eyes. Sezonul acesta, negrul – desi ramane modelul clasic – face un pas in spate, cedand teritoriui movului si verdelui. Putina schimbare nu va face decat sa provoace o avalansa de selfie-uri noi! Pentru centrul machiajului trebuie neaparat sa optezi pentru un auriu intens.

umbra-intensa-fard-de-pleoape-umed-uscat-cu-ulei-de-jojoba-si-vitamina-e-1119200-111922-463Foloseste un contur de ochi atat pentru pleoapele superioare cat si pentru cele inferioare si intinde-l bine pentru a obtine umbre si un aspect mai difuz al machiajului pleoapelor. Specialistii Bottega Verde recomanda pentru aceasta toamna creionul de ochi contur intens cu ceara si vitamina E in nuanta ciocolatiu. Este un must-have!

creion-de-ochi-contur-intens-cu-ceara-si-vitamina-e-1101430-110144-493Ne apropiem de final, asa ca este timpul sa aplici rimelul. Un rimel aplicat corect iti va oferi un aspect profund al ochilor, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca peria acestuia te avantajeaza si creeaza aspectului tau efectul de gene pline si lungi. Un exemplu este rimelul pentru volum si efect de gene false, cu extract de alge marine si apa termala; cu siguranta isi va face datoria!

rimel-volum-si-efect-de-gene-false-cu-extract-de-alge-marine-si-apa-termala-1258360-125836-477Last but not least, am ajuns la… ruj. Buzele tale nu trebuie sa fie prea uscate, asa ca ai grija sa te hidratezi corect si continuu. Pentru a oferi o senzatie rapida de hidratare, poti aplica un balsam de buze intensiv-hidratant pe care sa il tamponezi apoi cu un servetel uscat. Apoi, adauga un ruj pentru a completa machiajul. Toamna aceasta se poarta movul, asa ca un ruj intens hidratant cu extract de struguri rosii si acid hialuronic in nuanta mov pruna este tot ceea ce iti lipseste din portfard. Daca totusi ti se pare prea puternic pentru machiajul ales, mergi pe o varianta nude, care sa concentreze atentia celor din jur doar asupra ochilor.

struguri-rosii-ruj-intens-hidratant-cu-extract-de-struguri-rosii-si-acid-hialuronic-1363790-138399-394

10 pasi pentru un look de toamna „wow”, iar tu esti la doar un pas de a-l obtine. Selfie-urile nu vor inceta sa curga, de acest aspect suntem siguri!

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *