5 produse pe care nu poti sa nu le iubesti

Gasim ragaz sa strecuram in intervalul de timp alocat ingrijirii personale testarea unor produse noi, care ne-au facut cu ochiul de pe raft si ne-au convins prin ingredientele lor ca merita sa fie adaugate in cosul de cumparaturi. Ne place noul, dar ne dorim in acelasi timp ca acest nou sa ne dea pe spate sau, ca sa nu fim prea pretentioase, sa ne multumeasca.

Exista si produse care nu necesita doar disponibilitatea noastra de a renunta la un vechi tabiet si de a ne aventura in necunoscut, ci ne solicita doar increderea ca de aceasta data nu va mai fi nevoie de alte cautari prelungi prin magazine sau pe site-uri de specialitate.

Noi va propunem 5 astfel de produse, de care te vei indragosti iremediabil:

Fondul de ten compact cu vitamina E si ulei din orez brun

protectie-solara-fond-de-ten-compact-cu-vitamina-e-si-ulei-din-orez-brun-sfp-15-rezistent-la-apa-1067290-106730-578

Acest produs, care tine si loc de fond de ten, si de pudra, conferind si nota bronzanta, omogenizeaza culoarea tenului si ascunde imperfectiunile. Formula sa rezistenta la apa si prezenta filtrelor solare sunt carcateristicile care il definesc precum un produs ideal pentru plaja si pentru practicarea unui sport. Asadar, daca nu ai timp sa il inlaturi cu o discheta demachianta inainte de a-ti incepe ora de aerobic, nu te ingrijora. Vei arata bine si dupa putin efort depus! Textura sa lejera le va permite porilor sa respire.

Apa parfumata cu extract de struguri rosii

struguri-rosii-apa-parfumata-cu-extract-de-struguri-rosii-revigoranta-1268690-126869-566

Orice moment al zilei este potrivit pentru o revigorare cu un parfum proaspat si irezistibil, care te invaluie in note de struguri rosii si piersica. Este potrivit tuturor tipurilor de piele si e ocazia perfecta intr-un anotimp in care avem struguri in cosul cu fructe si abia asteptam sa gustam din mustul dulce si sanatos. Cea mai buna modalitate prin care iti poti schimba ziua intr-una speciala, e sa folosesti un parfum care sa iti bucure toate simturile.

Rimel pentru volum, cu efect de gene false

rimel-volum-si-efect-de-gene-false-cu-extract-de-alge-marine-si-apa-termala-1258360-125836-477

Ati mai auzit de variantele de mascara care printr-o singura aplicare confera un aspect de gene false. Ei bine, acest rimel ofera un volum maxim si o alungire perfecta a genelor datorita extractului de alge marine si apei termale. Are un aplicator special, care curbeaza chiar si cele mai fine si scurte fire, iar rezulatul final e cel al unor ochi de caprioara, care vor fi observati in multime. Extractul de ceara microcristalina asigura alungirea si mentinerea formei chiar si in conditii de umiditate.

Lapte demachiant tonic cu Pro-Retinol, colagen vegetal, ginseng si vitamine

lapte

 

Demachierea a trecut la alt nivel! Acest pas in ingrijirea fetei nu mai inseamna doar indepartarea machiajului, ci si actiunea asupra fetei a ingredientelor din compozitia laptelui demachiant, pregatind tenul pentru urmatorul pas, hidratarea. Este o emulsie fluida, care lasa pielea moale si neteda, prevenind semnele de imbatranire. Dupa utilizarea sa, vei deveni fana produselor cu actiune multipla.

Deodorant roll-on, cu flori de lotus

linea-fiori-deodorant-roll-on-0-alcool-cu-flori-de-lotus-1248680-124868-132

Ce ne-am face fara acest produs indispensabil, la care apelam atat in zilele caniculare, cat si atunci cand temperaturile coboara sub zero grade, incarcati fiind de haine groase si suprdimensionate? Il gasim in mai multe forme, avand mai multe arome, iar noi il propunem pe ce crema, cu aplicare   roll-on. Este un produs atent cu pielea si eficient, iar parfumul fresh de lotus, continutul 0% de alcool si aluminiu si design-ul sau portabil il transforma in produsul de ingrijire vazut ca necesitate, dar si intr-o modalitate de a ne simti bine in pielea noastra.

Asadar, pe care dintre produsele descrise ati pus ochii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *