Alina Pink: Par matasos si usor de pieptant

bottega-verde-4

Acest articol a fost preluat de pe blogul: http://alinapink.ro/2016/09/par-matasos-si-usor-de-pieptant-bottega-verde/.

Cine nu isi doreste aceste doua aspecte pentru parul lor? eu una mi le doresc si tocmai din acest motiv mereu caut produse care imi ofera ceea ce doresc.

Despre Bottega Verde ti-am mai vorbit, si sa iti spun drept este una din marcile ale caror produse isi fac treaba. Daca nu ti-ai dat seama din titlu, azi voi vorbi despre sampon.

Vorbesc despre un sampon cu keratina si proteine de casmir, ambele facand minuni cu parul meu. Imi pare rau cei drept ca atunci cand am pus produsele in cosul de cumparaturi nu am ales si balsamul, sunt sigura ca impreuna ar fi dat un rezultat absolut wow.

keratina-si-casmir-sampon-cu-keratina-si-proteine-de-casmir-stralucire-si-protectie-par-deteriorat-si-uscat-1257900-125790-79

Desi nu am luat si balsamul, samponul face o treaba minunata, lasand parul moale si usor de pieptanat, cu un parfum placut, care desi nu rezista mult timp este acolo suficient cat sa isi faca prezenta.

Cantitate – 200ml

Pret : 19 lei (32 lei fara reducere)

De ce m-a facut sa il aleg?

Schimb samponul ca pe ciorapi  (scuze expresia) pentru ca recunosc ca nu l-am gasit pe cel perfect pentru mine, toate ma multumesc la inceput dar apoi ceva ma nemultumeste si aleg altul, acesta imi place, miroase bine si parul meu se pare ca se intelege cu el, cred prin urmare ca il voi recumpara.

La fel ca si la celelalte produse, flaconul a venit sigilat, este dintr-un plastic moale usor de folosit, si se inchide destul de bine, astfel nu risc sa ajungă pe mainile Mayei (mereu mi le deschide si le varsa in cada). Ce mai trebuie sa punctez este faptul ca face suficienta spuma, si lasa parul placut la atingere si curat. Nu ai nevoie de mult produs pentru a avea parte de rasfat din partea lui.

Cam asta am avut sa iti spun despre acest sampon, il voi recumpara cu siguranta, si sper ca pe viitor voi cumpara si balsamul, asta daca nu voi uita.

Pupici!

Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul PINK înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *