Alina Pink: Rasfat pentru sotul meu

gel-de-dus-bottega-verde-3

Articolul original poate fi gasit pe: http://alinapink.ro/2016/09/rasfat-pentru-sot-bottega-verde/.

Zilnic aceleasi discutii – iar ti-ai cumparat produse pentru tine si pentru mine nimic – asta e replica care insoteste fiecare colet, fiecare oja sau fiecare crema cumparata, pot sa ii spun replica de buna dimineata din partea sotului. Nu te gandi ca nu il rasfat, ba din contra mereu caut ceva special pentru el, dar e tare sclifosit si nimic nu il incanta…mai rau ca o femeie.

Cand dau comanda la Avon mereu il intreb, si raspunsul este sec : nu vreau nimic. atunci eu cum sa il multumesc.  Dar sincer iti spun am gasit rezolvarea, si un mare zambet i-a aparut pe fata cand a vazut acest produs.

gel-de-dus-bottega-verde

Produsul a venit sigilat – ceea ce stiam deja despre produsele lor.

Pret : 17 lei

Cantitate : 200 ml

Mirosul – lemn mineral – fresh, placut care persita, cu alte cuvinte. Cand l-am ales nu stiam exact cum miroase, dar speram sa fie pe placul sotului, si trebuie sa recunosc ca si eu il folosesc.

gel-de-dus-bottega-verde-2

Transparent la culoare, cu miros placut ce persista, este ideal pentru un rasfat la dus.

Produsele Bottega Verde reusesc sa ma suprinde mereu, fiind de calitate superioara si cu miroas placut, ajung sa fie pe lista produselor favorite cu usurinta.

Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul PINK înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *