Caietul Cristinei: Adio ojă care sare, bun venit Gel Shine de la Bottega Verde

gel shine bottega verde

Răsfoiește Caietul Cristinei dacă vrei să citești articolul în original.
Dacă ați citit articolele mele din ultima perioadă, cu siguranță ați observat că, de unde până acum nu prea scriam despre unghii și, cu atât mai puțin, nu le pozam, acum am început să mi le îngrijesc mai mult și simt nevoia să le și expun. Nu mă pricep mai deloc la manichiură dar mi-e drag să am unghiile mari și cu un aspect cât de cât decent.

Așadar, eu sunt cea fără manichiuri sofisticate, fără pretenții de divă, simplu utilizator de ojă obișnuită pe care o supun la tot felul de teste (vorbim aici despre activități casnice). Spălatul vaselor îl urăsc cel mai mult. Poate și pentru că reușea să îmi strice mereu unghiuțele în nici două zile de la aplicarea lacului de unghii. De ce spun că reușea? Pentru că acum nu mai poate. Am schimbat lacul de unghii și nu-i mai merge șmecheria.

De o săptămână, de când a sosit comanda mea de la Bottega Verde, am aplicat lacul de unghii Gel Shine și azi e tot acolo, bine-mersi. Este cel mai rezistent dintre toate produsele folosite de mine până în prezent. Obișnuiam să folosesc oje deschise la culoare, tocmai pentru a nu se observa imediat ce sărea puțin din lacul de pe unghie. Plus că aplicam un singur strat pentru că observasem că straturile mai subțiri au mai multe șanse de supraviețuire. Ceea ce vedeți în poză este Gel Shine aplicat în două straturi. :D. Am prins curaj și data viitoare o să-mi iau o nuanță cum nu am avut curaj să încerc până acum pentru manichiura de zi cu zi, un vișiniu închis.

unghii ojă Bottega Verde

Mai oferă și altceva, în afară de rezistență, acest lac de unghii? Da, chiar mai multe:

  • strălucire – produsul este descris ca fiind la fel de strălucitor ca lacurile profesionale cu gel. N-am încercat niciodată manichiura cu gel așa că nu le pot compara. În schimb, pot confirma că Gel Shine este într-adevăr foarte lucioasă.
  • mirosul suportabil – spre deosebire de alte lacuri de unghii care miros a acetona de la 100 de metri, acesta are un miros mult mai slab, sesizabil doar în timpul aplicării. După aceea mirosul dispare 100%.
  • culoare uniformă – cu siguranță ați avut parte, măcar o dată, de o ojă pe care, oricât de mult vă străduiați să o aplicați uniform, tot apăreau zone în careculoarea era mai intensă sau, dimpotrivă, vizibil estompată. Nici o șansă de așa ceva la acest lac.
  • se aplică ușor – are o textură vâscoasă (nu este nici prea subțire, nici prea groasă) și asta o face ușor de aplicat. Contribuie la acest aspect și pensula aplicatoare care este una maxi (din două mișcări ai rezolvat o unghie). lac lucios Bottega Verde
  • uscarea este destul de rapidă. Dacă o aplici într-un singur strat, se usucă în 30 de secunde. La aplicare în două straturi durează ceva mai mult dar tot e mai rapidă decât la alte oje.

Menționez că eu am aplicat oja direct pe unghie, fără o bază, și nu am folosit nici top coat.

Mă declar mai mult decât mulțumită de lacul de unghii gel Shine și, după cum am mărturisit și mai sus, mi-am pus deja pe wishlist-ul pentru luna viitoare o altă nuanță. Prețul întreg al unei sticluțe cu lac de 5 ml. este 23 de lei dar eu am luat-o la reducere, la doar 12 lei. Nu mi se pare un preț prea mare pentru că prefer o ojă de calitate, puțin mai scumpă, care să reziste o săptămână pe unghii, în detrimentul uneia foarte ieftine, care dispare în 2 zile.

Produsul poate fi achiziționat de pe BottegaVerde.ro, la același preț redus, de 12 lei. Nuanța aleasă de mine nu mai este pe stoc dar sunt disponibile alte 7 nuanțe absolut superbe.Dacă vreți să plasați o comandă pe acest site, puteți obține o reducere suplimentară de 10% folosind codul CAIETUL. Grăbiți-vă! Codul este valabil doar pentru primele 20 de comenzi. Dacă nu vă descurcați cu finalizarea comenzii, dați-mi un mesaj! La orice comandă cu valoare mai mare de 99 de lei transportul este gratuit și primiți și un cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *