Lory’s Blog: Primele mele produse Bottega Verde + o surpriză!

primele-mele-produse-bottega-verde

Lory’s Blog va asteapta cu articolul in original.

Dacă urmăreşti pe reţelele de socializare, atunci sigur ai văzut am intrat în posesia primelor mele produse marca Bottega Verde, de care sunt foarte încântată şi sper ca produsele lor pe care le testez în perioada următoare ajungă şi la favorite – amaşteptări mari de la ele şi sper nu dezamăgească! Despre Bottega Verde am auzit de pe vremea când lucram la produse cosmetice, unde aveam câteva produse de la acest brand la vânzare, însă pe atunci nu eram atât de interesată aflu atât demulte despre branduri noi şi le descopăr – acum îmi pare rău, însă probabil dacă aveam blog de când începusem lucrez acolo, altfel ar fi stat lucrurile – asta ştiu sigur! Dar astăzi nu vorbim despre ce a fost, ci despre Bottega Verde!

Despre Bottega Verde

Bottega Verde a luat fiinţă în 1972 în inima Toscanei, ca o afacere de familie, concentrată pe ceea ce ştiau italienii facă maibine: îmbine frumuseţea şi calitatea excepţională a ingredientelor oferite de natura toscană, tradiţiile vechi cu inovaţia, pentru a obţine cele mai bune produse cosmetice naturale. Din acel moment, valorile unei companii ale unei familii italiene, combinate cu cele ale unei frumuseţi naturale şi sincere se consolidează într-o istorie de mare succes. Bottega Verde este un brand unic, pentru are la bază caracterul italian, subliniat de originile sale toscane, care redescoperă reînnoirea tradiţiei. Fiecare fiecaredintre ingredientele naturale au fost atent studiate, iar beneficiile nenumărate şi neasemuite au fost grupate în game de produse, dedicate unei îngrijiri speciale. Pe lângă îngrijirea dedicată, produsele Bottega Verde sunt un adevărat răsfăţ alsimţurilor, parfumurile lor sunt o beţie de nuanţe, senzaţii electrizante, seducătoare, atemporale. Clienţii fideli ai produselor Bottega Verde au descoperit capacităţile deosebite ale produselor naturale, iar folosirea lor a devenit practic un ritual deînfrumuseţare. Bottega Verde România ştie frumuseţea este naturală atunci când ingredientele sunt atent selecţionate dinzonele lor de origine, iar tradiţia şi pasiunea pentru calitate se îmbină armonios cu inovaţia.

Experienţa mea cu Bottega Verde

Site-ul lor îmi place pentru este simplu, atrage atenţia şi pur şi simplu nu ştii ce categorie vizitezi prima dată. Aşa le-am luat pe rând, de la machiaj, până la protecţie solară, inclusiv categoria de cadouri, pe care ţi-o recomand. Am plasat comanda duminică, iar marţi coletul meu sosea la destinaţie prin curier, colet care m-a bucurat şi m-a entuziasmat. Produsele au venit într-o cutie bine protejată de bule, iar produsele erau puse în cutiile acelea verzi, frumoase şi cu un sistem interesant de deschidere, iar aroma produselor se simţea încă din cutie. Pentru am avut o comandă de 99 de lei, am avut parte de transport gratuit şi de un produs cadou, în cazul meu un săpun. Arată atât de bine, încât mi-e milă -l desfac. Acestea sunt două beneficii de careai parte pe site-ul Bottega Verde: transport gratuit şi un produs cadou, la comenzile ce depăşesc suma de 99 de lei. În acest moment există şi reduceri substanţiale la produse de machiaj (până la 55%), la produsele de îngrijire (până la 66%), dar şi lalacurile de unghii (până la 52%), unde vei descoperi nuanţeminunate!

Primele mele produse Bottega Verdegel-de-dus-si-crema-de-corp-cu-vanilie-neagra-bottega-verdesampon-si-balsam-de-par-cu-proteine-de-matase-bottega-verdesapun-cadou-bottega-verde

Deşi am adăugat iniţial în coş produse de peste 200 de lei, m-am decis într-un final la două seturi, pentru am vrut încercproduse de care aveam nevoie în perioada aceasta şi am ales următoarele seturi:

  • Gel de duş şi cremă de corp cu vanilie neagră, care au un preţ promoţional de 55 lei: pe acestea deja le-am testat, iar aroma de vanilie neagră e dulceagă, însă diferită faţă de vanilia cu care eram obișnuită. De aceea am ales acest set, mi s-a părut cel mai potrivit, iar ambalajele produselor sunt foarte frumoase şi luxury.
  • Şampon şi balsam de păr cu proteine de mătase şi acesta la un preţ promoţional de 44 lei: după ce mi-am notat toate aromele şi tipurile de păr pentru care sunt create toate produsele lor, am decis aceasta este cea mai bună pentru mine,fiind destinat părului normal şi uscat. Încă nu le-am testat, dar zilele ce urmează intră în teste, pentru am terminat setul de la L’oreal deja, iar produsele de la Matrix nu mai încânta aşa mult.

Surpriză:
Bottega Verde face şi vouă, dragile mele cititoare, o surpriză: aveţi 10% reducere la orice comandă dacă folosiţi codulLOREDANA înainte finalizaţi comanda. Grăbiţi, pentru doar primele 20 dintre voi vor putea beneficia de reducere.

Până revin eu cu review-urile produselor acestora, te rog intri pe site şi îmi spui ce produse te tentează încerci şi tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *