Dora’s Beauty Reviews: Bottega Verde Review

Pe Dora’s Beauty Reviews gasiti varianta originala a articolului.
Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Dupa cum va povesteam in clipul cu preferatele lunii iunie, luna trecuta am avut primul contact cu produsele cosmetice italiene Bottega Verde.
Pe site-ul lor puteti gasi produse pentru ingrijirea tenului, corpului, parului, make-up, parfumuri, etc. Fiecare comanda beneficiaza de un produs cadou, livrarea se efectueaza prin curier rapid si este gratuita pentru comenzile de peste 99 de lei. Site-ul ofera si garantia returului in caz ca nu sunteti multumiti de produse.
In primul rand am ales de pe site doua dintre geluri lor de dus, Gel de dus energizant cu ceai verde (400 ml) si Vanilie neagra – Gel de dus catifelat (400 ml). Aceste geluri de dus mi s-au parut minunate. In primul rand au niste arome deosebite fata de ce se gaseste in comert in mod normal. Miros foarte bine, fac spuma si lasa pielea catifelata. Cel cu ceai verde este perfect pentru vara, avand o aroma fresh, iar cel cu vanilie neagra are un miros luxos. Ambele transforma dusul intr-o experienta plina de rasfat si aromaterapie.
Am incercat si Sapunul lichid cu extract de violete (200 ml). Sticla si pompita sunt robuste si ofera o dozare potrivita. Gelul are o consistenta putin mai groasa, face usor spuma si spala foarte bine. Lasa un miros placut pe piele.
Pentru parul meu cret mi-am dorit sa incerc ceva si din gama de ingrijire a parului. M-am oprit asupra samponului (200 ml) si balsamului (150 ml) cu seminte de in si proteine vegetale. Mirosul acestei game este unul subtil si placut. Samponul are o consitenta de gel, usor lichida. Face spuma, dar nu exagerata. Mi s-a parut ca spala bine parul, dar nu a excelat ca capitolul hidratare.
Balsamul in schimb mi-a placut mult, are o textura cremoasa, destul de groasa. Se intinde usor pe par si chiar mi s-a parut ca ofera hidratare.
Ce mi-a placut la acesta gama este faptul ca balsamul este putin mai mic decat samponul. Imi place acest lucru pentru ca, in acest fel, am sanse mult mai mari ca produsele sa mi se termine deodata. In mod normal mereu mai raman cu balsam, in momentul in care mi se termina samponul.
La comanda mea, produsul cadou a fost sapunul solid pentru maini cu extract de struguri rosii. Este un sapun mare, avand o cantitate de 150 gr. Desi l-am folosit zilnic timp de 2 saptamani, nu am sesizat sa se consume foarte mult, deci este un produs spornic. Face spuma repede, se clateste usor si nu usuca mainile. Singurul lucru care nu mi-a placut … e putin cam pare pentru savoniera mea :).
In caz ca va tenteaza ceva de pe site-ul Bottega Verde, primele 20 dintre voi beneficiati de o reducere de 10% folosind codul promo: DORAS
Voi ce produse ati incercat de la acest brand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *