Cele mai bune balsamuri de par, in functie de tipul de par

Iti este atat de greu sa-ti descurci parul atunci cand il piepteni, incat observi cu groaza ca deja ti-ai rupt foarte multe fire de par? Te trezesti dimineata cu fire rebele pe care nu poti sub nicio forma sa le imblanzesti? Parul tau este uscat si fara stralucire? Cu siguranta ai uitat sa folosesti cel mai bun aliat al aspectului placut al parului – balsamul de par. Insa este important de stiut ca nu orice balsam este cea mai buna alegere pentru orice tip de par.

Pentru parul cret

Parul cret este, probabil, tipul de par care are cea mai mare nevoie de un balsam potrivit, dat fiind faptul ca acesta, prin natura si structura lui, are tendinte de deshidratare si de uscare. Firul de păr cret este mai poros, astfel incat trebuie ingrijit cu un balsam indeajuns de hranitor incat sa confere luciu si elasticitate. O varianta buna pentru acest tip de par, care netezeste buclele si le hidrateaza astfel incat sa te ajute sa scapi de aspectul uscat, este balsamul  crema cu seminte de in, ulei din seminte de in, proteine vegetale si pantenol, pe care il poti gasi la Bottega Verde.

Cu doar cateva picaturi de produs hraneste in profunzime pielea capului actionand de la prima aplicare, lasand parul mai luminos, foarte moale si usor de pieptanat. Ulei din seminte de in si proteine vegetale sunt indicate pentru hranirea parului uscat.Pentru un par hranit in profunzime, mai stralucit si mai usor de pieptanat.Ulei din seminte din in si proteine vegetale sunt indicate pentru hranirea parului uscat.

Pentru parul vopsit

Principalele culori de par au ai balsamuri dedicate. Astfel, exista balsam de par pentru par roscat, brunet sau saten, iar in ceea ce priveste parul blond, variantele sunt si mai multe, in functie de gradul de decolorare sau de intensitatea nuantei de blond. Parul vopsit isi poate recapata stralucirea si supletea cu ajutorul balsamului de par cu ulei de nuci braziliene si fructe rosii de la Bottega Verde.

Balsamul cu nuci braziliene reface moliciunea si stralucirea parului pentru par vopsit, protejand culoarea parului vopsit. Combina actiunea nutritiva a uleiului de nuci braziliene si actiunea mineralizanta a fructelor rosii pentru a ajuta structura parului sa isi refaca stralucirea. Pentru un par moale si usor de pieptanat. Uleiul de nuci braziliene si frcute rosii dau stralucire culorii parului vospit iar parului ii redau vitalitatea.

Pentru parul natural

In ceea ce priveste parul drept, nevopsit si fara probleme speciale cum ar fi uscarea sau varfurile despicate excesiv, este recunoscut faptul ca are o stare de sanatate mult superioara fata de parul vopsit sau de cel cret. In acest caz, balsamul contribuie la luciul parului si la o descurcare mai usoara. Un ajutor pentru parul natural poate fi balsamul cu extract de musetel si ulei din flori de camp de la Bottega Verde, care confera parului o stralucire aparte. Un balsam bogat si cremos, potrivit pentru parul fin.Imbunatatit cu flori de musetel, ulei din flori de camp, cu efect nutritiv, pentru un par usor de descurcat.bolsam cu textura bogata si cremoasa, formula cu extract de musetel, ulei din flori de camp, imbunatateste textura parului. Dupa spalare parul isi recapata splendoarea, stralucirea si reflexiile naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *