Mai putine dusuri, mai multe bai parfumate si hidratante!

Stii foarte bine cat de relaxante pot fi cateva minute petrecute in cada plina cu apa si cu uleiuri parfumate sau spuma. Din cauza ritmului alert in care ne petrecem viata, foarte des uitam sa ne bucuram de micile momente de relaxare de care putem profita in propria noastra casa. Desi ti s-a intamplat de multe ori sa preferi un dus rapid in defavoarea unei bai cu spuma, poate reusim sa te facem sa te razgandesti data viitoare.

In afara de faptul ca o baie calda reprezinta antidotul perfect impotriva stresului si tensiunii, ajuta la detoxifiere, stimularea circulatiei sanguine si intarirea sistemului imunitar. O baie calda, de care sa te bucuri cel macar o data pe saptamana, va avea efectul terapeutic al unui masaj executat de un profesionist. Relaxarea musculara intensa atenueaza crampele si migrenele si contribuie la o mai buna elasticitate a tesuturilor.

Asadar, specialistii Bottega Verde ti-au pregatit cateva variante de geluri de dus care sa iti transforme minutele de rasfat intr-un adevarat spa in propria baie.

Asa ca, tie nu-ti mai ramane decat sa aprinzi cateva lumanari parfumate, sa pornesti in surdina playlistul cu muzica ambientala, sau orice tip de muzica preferi, si sa-ti alegi aroma gelului de dus care ti se potriveste cel mai bine.

Atingere de Magnolie neagra

5

Folosirea acestui gel de dus cu Magnolie neagra este un adevarat rasfat pentru simturi. Imbogatit cu extract de Magnolie Neagra este un produs care celebreaza frumusetea in forma ei cea mai autentica. Spuma delicata, cremoasa si fina ingrijeste si curata delicat si dezvaluie un parfum imbatator.

Extract de violete

4

Invaluie corpul, dintr-o atmosfera calda, placuta si catifelata cu parfum atemporal, de violete. Parfumul de violete a fost dintotdeauna celebrat de multi poeti si apreciat de oameni din toate timpurile, iar in acest gel de dus se combina cu spuma delicata, cremoasa si catifelata.

Apa de portocale din Sicilia

2

Acest gel de dus parfumat, cu aroma proaspata si rafinata, construita in jurul esentei de Neroli, ofera o gama minunata de senzatii. Spuma sa pufoasa rasfata pielea, daruindu-I o bunastare incantatoare. Formula sa speciala e imbogatita cu apa de portocale bio de Sicilia, pentru o senzatie de prospetime maxima.

Parfum de ciocolata

3

Senzatia de relaxare si bunastare pe care o primeste corpul transforma momentul baii intr-o pauza de regenerare si revenire. Acest gel de dus cu un parfumul delicios de ciocolata si o spuma moale si cremoasa mangaie si confera pielii ingrijire speciala. Este imposibil sa-i rezisti!

Nectaruri pretioase – bujor

5

Spuma moale si catifelata curata eficient si dezvaluie un parfum cu note foarte romantice de bujor. Imbogatit cu extracte de bujor, acest gel de dus ofera ingrijire si este un adevarat rasfat pentru simturi. Daca vei inchide pentru cateva secunde ochii, acest parfum te va duce instant intr-o gradina sub un soare bland si primavaratic, unde bujorii infloriti imprastie mirosul lor pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *