PAGINI DE ZI SI NOAPTE: Set cu unt de shea de la Bottega Verde

bottega-777x437

Acest articol a aparut prima data pe PAGINI DE ZI SI NOAPTE.

Neata buna, oameni dragi! Azi am programat consult general, deci incerc sa stau cat mai calma, desi lipsa cafelei nu ma ajuta prea mult. Dat fiind faptul ca cica o sa ne ia tensiune, glicemia si ne vor face EKG, nici n-am mancat, nici nimic. Urat! Dar trece si am cafeaua pregatita. Cafea verde de fapt, dar despre asta o sa va povestesc alta data. Azi vorbim despre setul cu unt de shea de la Bottega Verde, care cuprinde un gel de dus, unt de corp si crema de maini. Toata afacerea de 3 produse a costat 99 lei, plus transport gratis.

1. Gel de dus cu unt de shea

Gelul de dus vine in varianta de 200 ml, are o culoare alba, este cremos si are un miros deosebit. Face spuma multa, e spornic, noi il folosim de mai bine de-o saptamana si n-am consumat nici jumatate din el. Mirosul e perfect pentru sezonul rece, are note de vanilie si de cocos, si persista ceva timp! Va las si lista de ingrediente, eu zic ca-s ok (parfumul ala e pe la inceput, dar deh, daca vrei sa miroasa bine…) Mi-a placut, curata bine, nu lasa pielea uscata, ci inmiresmata.

2. Unt de corp cu shea

De acest unt m-am indragostit pe loc! Este cel mai bun produs de corp pe care l-am avut vreodata. In primul rand, mi-a placut faptul c-a venit sigilat. Sunt prima persoana care l-a atins, stiu sigur lucrul asta. In al doilea rand, mirosul te innebuneste. Aceleasi note placute si calde. In al treilea rand, textura este de vis! Atat de onctuoasa, atat de catifelata, lasa o piele hidratata la maxim si parfumata pentru ore bune! Folosesc acest un si pe talpi si mi le-a catifelat in doua zile, fara sa mai folosesc pila de calcaie.

3. Crema de maini cu unt de shea

La crema de maini m-a surprins sigiliul. Nu am mai vazut un asemenea produs cu sigiliu de plastic, si mie se pare foarte ok. Daca vrem garantii pentru tenul sau corpul nostru, de ce sa nu avem si pentru maini? Mirosul e la fel de placut, iar hidratarea este de vis, imi simt mainile catifelate de la primul contact, si se pastreaza asa timp indelungat!

Setul cu unt de shea mi-a placut la nebunie, cred c-am facut o alegere grozava pentru iarna care pare ca vine din ce in ce mai repede. Produsele Bottega Verde mi-au facut o impresie foarte buna si vi le recomand cu drag! Și pentru voi am si un cod de reducere de 10% la orice comanda. Treceti la finalul comenzii codul PAGINI si bucurati-va de discount. Doar primii 20 au aceasta sansa, deci grabiti-va! Voi ati incercat produsele Bottega Verde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *