Caietul Cristinei: Sansa ta sa cumperi produse Bottega Verde la preturi si mai mici de Black Friday

Acest articol a aparut prima data pe Caietul Cristinei.

In ultima vreme, am tot scris despre produsele cosmetice de la BottegaVerde.ro si multe dintre voi v-ati aratat interesate de aceste produse italienesti de calitate. Unele v-ati si facut curaj si ati comandat cate ceva, altele ati ochit produse, dar n-ati finalizat comanda pentru ca poate vi s-au parut inca scumpe. Ei bine, astazi vin cu o veste buna – BottegaVerde.ro a pregatit oferte foarte tentante si preturi intrate si mai mult la apa pentru perioada cu cele mai multe si mai mari reduceri din an, Black Friday.

Cand veti avea acces la reducerile de Black Friday?
Magazinul BottegaVerde va avea doua weekend-uri cu preturi speciale de Black Friday, primul in intervalul 18-20 noiembrie si al doilea in perioada 25-27 noiembrie. Nu mai este mult pana atunci asa ca sfatul meu ar fi sa incepeti de pe acum sa va faceti planul de shopping. Primul pas ar fi sa aveti deja cont facut pe BottegaVerde.ro si o selectie de produse adaugate in wishlist pe site. De ce este mai bine asa? Pentru ca asa te asiguri ca prinzi toate produsele la preturi mai bune. Nu mai pierzi timp cu inregistrarea si cautarea produselor (mai ales ca in conditiile unui trafic intens, cum va fi de Black Friday, viteza de incarcare a paginilor va scadea).

Cat de mari vor fi reducerile de Black Friday?
Clientii fideli si curiosii stiu ca, si in acest moment, pe site-ul BottegaVerde.ro se gasesc produse sau seturi de produse cu discount de pana la 60%. Ei bine, de Vinerea Neagra a cumparaturilor reducerile vor merge pana la 80%. Asta inseamna preturi mult mai mici la aproape toate produsele si sansa de a-ti face stocul la produsele preferate pentru cateva luni bune.

Ce zici de cadouri de Craciun cumparate de Black Friday?
Nu stiu daca ati vazut seturile cadou disponibile pe BottegaVerde.ro. Daca nu le-ati vazut, aruncati cat mai curand un ochi peste ele pentru ca s-ar putea sa le gasiti idei foarte bune de cadouri pentru Craciun sau Mos Nicolae! De ce sa nu le cumparati acum, la preturi mai accesibile cu pana la 80% si sa economisiti o parte din banii pe care i-ati cheltui daca ati cumpara aceleasi produse in extra-perioada de Black Friday?

Ce poti cumpara de pe BottegaVerde.ro?
Acest magazin este un rai al frumusetii si ingrijirii. Produse pentru ingrijirea tenului, a corpului sau a parului, produse de make-up de calitate super (testate de mine), parfumuri magice care persista incredibil de mult, pe toate le gasiti aici. Produsele pentru femei sunt mai numeroase, este drept, dar nici barbatii nu sunt neglijati, existand o sectiune speciala cu produse dedicate lor. La acestea se adauga si cateva produse pentru casa si cadouri inedite sub forma de ilustratii (magnet de frigider sau plasuta) imprimate cu un design special gandit de designer-ul Liliana Arnautu si cu citate motivationalemenite sa aduca aminte lucruri esentiale despre viata, fericire sau frumusete. Eu am deja 2 magneti de frigider de acest tip.
Adaugand o ilustratie la cosul tau de cumparaturi, nu doar ca ai face un cadou minunat cuiva drag sau chiar tie, dar ai contribui la un Proiect mai mult decat maret, proiectul Padurea Copiilor (banii stransi din vanzarea acestor ilustrate sunt donati in intregime acestui proiect care vizeaza impadurirea terenurilor degradate din sudul tarii noastre).

Ce alte beneficii ai atunci cand cumperi de pe BottegaVerde.ro?
Lasand la o parte calitatea produselor, despre care eu am vorbit in mai multe articole dar de care nu va puteti convinge decat folosindu-le, site-ul asta mai are doua mari avantaje care au placut tuturor prietenelor carora le-am povestit despre el:
– transportul GRATUIT la comenzile cu valoare mai mare de 99 de lei;
– un produs CADOU la orice comanda. Eu am avut mereu comenzi de valoare mica si am primit de fiecare data un cadou constand in cate un sapun fin si cu miros… fara cuvinte.

Da, dragilor, frumusetea are pretul ei, mai ales cand vorbim despre produse de ingrijire fabricate in Italia, din extracte naturale, dar partea buna este ca, de Black Friday, chiar si frumusetea costa mai putin gratie ofertelor pe care le veti descoperi, cel mai probabil, vineri, pe 17 noiembrie. Va astept la startul reducerilor de pe BottegaVerde.ro!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *