Beauty with Criss: NOTD – Purple

Acest articol a aparut prima data pe Beauty with Criss.

In ultima comanda de pe BottegaVerde.ro mi-am adaugat in cos si o oja. Este prima oja pe care mi-am cumparat-o de la ei, insa am incercat una de la sora mea care si-a achzitionat-o inainte de a indrazni eu, asa ca fiind multumita de calitate am zis ca fac o alegere inspirata.
Desi initial mi-am dorit alta nuanta, am fost anuntata ca nu mai este pe stoc, asa ca mi-am schimbat privirea catre alta. Oja aleasa este din gama Gel Shine in nuanta mov ametist. Nuanta este identica cu cea de pe site. Prezinta particule stralucitoare iar luciul este extrem de intens. Cel mai mult mi-a placut la aceasta oja, faptul ca se usuca extrem de repede, in maxim 5 minute sunt gata de plecare! Sau mai bine spus, sunt gata sa am grija de bebe. Acest lucru este un mare, mare plus, mai ales pentru ca in aceasta perioada bebe imi ocupa tot timpul si nu pot sta minute intregi sa astept sa mi se usuce oja, bebe are nevoie de mine!
La capitolul rezistenta, din pacate, pe unghiile mele nu au rezistat foarte mult, doar 2 zile.. 🙁 Nu stiu de ce s-a intamplat acest lucru, fiindca la oja testata acum ceva timp am fost uimita de rezistenta, in jur de 5 zile. Mentionez ca am folosit oja fara top coat sau abse coat.
Eu va recoamand sa incercati ojele BottegaVerde, fiindca au nuante super faine si daca unghiile voastre nu sunt pretentioase, ca ale mele, cu siguranta veti fi multumite de rezistenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *