Kamy Journey: Reduceri de Black Friday pe BottegaVerde.ro

Acest articol a aparut prima data pe Kamy Journey.

BottegaVerde.ro este un brand de produse de origine italiană care au ingrediente cât se poate de naturale. Eu am avut ocazia să folosesc câteva produse și am rămas plăcut impresionată de rezultatele pe care le-am văzut în urma folosirii lor.

Sfârșitul lunii noiembrie vine cu o serie de reduceri și trebuie să profităm și noi de ele. Mai exact BottegaVerde.ro organizează Black Friday în DOUĂ weekenduri din luna noiembrie: atât pe 18-20 noiembrie, cât și pe 25-27 noiembrie. 2 weekenduri pline de cumpărături furtunoase și de vânători de oferte. 

Reducerile vor fi anunțate vineri și vor fi de până la 80%. Sunt convinsă că merită să aruncați o privire pe site să știți concret ce categorii de produse beneficiază de reduceri sau dacă ce categorie va avea cele mai mari reduceri.

SFATUL meu ar fi să vă faceți cont pe site înainte de începerea reducerilor pentru că după cum bine știți în acele zile va fi o mare nebunie și mare aglomerație. În anii trecuți au căzut servere, a căzut site-ul sau chiar internetul și poate că nu aveți suficient timp la dispoziție să vă căutați produsele și informațiile necesare. După ce vă creați cont ar fi de preferat să vă puneți în coș produsele pe care le doriți, urmând ca în acea zi doar să le lăsați pe cele care le doriți și așa puteți vedea dacă au sau nu reducerea pe care o doreați.

Produsele din coș se păstrează atâta timp cât sunteți logate în contul vostru și dispar în momentul în care acestea nu mai sunt pe stoc.

Nu uitați de CADOURI!!!! Pe BottegaVerde.ro orice comandă care depășește 100 lei va primi garantat un cadou din cele 4 produse propuse. Evident că cu această ocazie puteți să faceți cumpărături pentru Crăciun. Aveți o rubrică specială de cadouri din care puteți alege și în funcție de persoana căreia vreți să îi oferiți cadoul și de bugetul pe care îl aveți puteți cumpăra diverse combinații de produse ambalate drăguț. În concluzie, te poți pregăti de Crăciun încă de pe acum, făcându-ți stocul de cadouri cu ocazia Black Friday.

Vreau să vă mai povestesc de proiectul la care participă activ și BottegaVerde.ro care se numește Frumusețea este în tine. Puteți dona 5 sau 25 lei pentru împădurirea terenurilor din sudul României. Dacă donați 5 lei vă puteți alege unul din cei 4 magneți pentru frigider sau dacă optați pentru 25 lei vă puteți alege o sacoșă.

Vă doresc spor la cumpărături și nu uitați că ne vedem vineri pe Facebook pentru că acolo am să vă anunț ce produse mi-am ales eu și am să vă arăt cele mai bune oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *