Lucruri privite de jos in sus: Black Friday – Bottega Verde va pregateste reduceri de pana la 80%

14937354_1334604136571992_1752367656131674378_n-1

Acest articol a aparut prima data pe Lucruri privite de jos in sus.

Cine nu asteapta Black Friday sa ridice manuta sus. ? Nu cred, ca este cineva sa nu astepte ? Eu va spun sincer, ca anul acesta mi-am facut pentru fiecare magazin online in parte o lista ( mi-am facut cont si mi-am pus produsele preferate in wishlist, de Black Friday doar le adaug in cos) .
Astazi o sa va povestesc despre magazinul online BottegaVerde.ro si de ce este primul magazin pentru Black Friday pe lista mea.

Saptamana trecuta am primit prima comanda de la ei, mi-am luat 2 geluri de dus cu vanilie, doua lacuri de unghii si un antiperspirant, pe langa acestea pentru ca am depasit suma de 100 lei am primit cadou un sapun cu extract de vanilie . Gelurile de dus miros demential ( vanilia este preferata mea) iar lacurile de unghii sunt extraordinaresi o sa va spun si de ce. Oricate lacuri de unghii am incercat de la branduri renumite dupa 2 zile sareau de pe unghii, am ajuns sa cred, ca unghiile mele sunt vinovate si nu lacurile de unghii. Eram convinsa ca si aceste lacuri vor fi la fel, dar am gresit ?acestea si dupa 4 zile erau pe unghii, nu au sarit deloc, ci au inceput sa se macine( ca sa ma exprim asa) de la varful unghiei, dar foarte putin. La urmatoarea comanda o sa fac numai lacuri de unghii ?O sa revin in zilele ce urmeaza cu o alta postare sa va povestesc detaliat despre fiecare produs in parte.

Daca tot v-am povestit experienta mea cu aceste produse, acum trebuie sa va pun la curent cu noutatile pentru Black Friday de la BottegaVerde.ro:

1. BottegaVerde.ro organizeaza Black Friday in doua week-end-uri din luna noiembrie: 18-20 noiembrie si 25-27 noiembrie.

2. Reduceri de pana la 80% vor fi anuntate de vineri.

Pentru a nu rata produsele care va plac, va sfatuiesc sa va faceti cont ( daca,inca nu aveti) , sa puneti produsele in wishlist, iar vineri dimineata doar le adaugati in cos si finalizati comanda.. Este cea mai buna metoda de a nu pierde produsele la oferta pentru, ca atunci va fi super accesat site-ul si riscati sa pierdeti produsele stand sa le cautati. Este momentul potrivit sa va faceti stocul pentru cadourile de Craciun,nu? De ce sa cheltuim bani mai multi in pragul sarbatorilor si sa nu luam dinainte la super oferte. ?

Stiti ce imi place si mai mult la BottegaVerde.ro? Imi place faptul, ca nu este numai un site de cosmetice, ci se implica in campanii de sustinere a mediul inconjurator. Au si o campanie speciala ,,Frumusetea este in tine,, dedicata impaduririi terenurilor din sudul Romaniei, puteti ajuta la aceasta campanie donand 5 sau 25 lei. Donand, puteti alege una din cele 4 ilustratii realizate de Liliana Arnaut, iar daca donati in fiecare luna si colectionati toate mesajele motivationale din campanie, veti fi inscrisi automat la tombola cu premii in vouchere cu o valoare totala de 4.500 ron.
Puteti afla mai multe informatii accesati acest link http://www.bottegaverde.ro/comunitate-bv/frumusetea-este-in-tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *