Top 5 cele mai bune seruri anti-aging

Sa gasesti cel ma bun ser anti-aging care sa fie balansul perfect intre hidratare si protectie, nu este usor. Pe piata exista o gama foarte larga de produse, motiv pentru care este complicat sa stii ce sa alegi, ce ti se potriveste si cat de eficient este.

Cu ajutorul acestui ghid, te poti orienta mai usor in alegerea serului recomandat pentru tipul tau de piele. Fie ca esti in cautarea unui ser care sa iti acopere ridurile, care sa iti redea fermitatea pielii sau sa iti restabileasca prospetimea tenului, aceste produse, recomandate de clientii BottegaVerde.ro, te vor ajuta sa intineresti.

Ser de fata antirid

112

Cercetatorii de la Institutul Chimic Farmaceutic Toxicologic al Universitatii din Milano au explorat proprietatile extraordinare ale mierii. Din acest proces a luat nastere molecula Pluridefene care are rolul de a imbunatati si amplifica procesul natural al pielii de combatare a imbatranirii. Este nutritiva, hidratanta si stimuleaza producerea de colagen. Pielea este revitalizata cu 80%, ridurile sunt indepartate cu pana la 70%, iar stralucirea tenului revine cu pana la 85%.

 

Ser cu efect de lifting

113

Produsul are o actiune profunda, cu efect de lifting, ce ofera prospetime tenului. Are o textura cremoasa, cu un continut ridicat de ingrediente active, printre care acidul hialuronic, cu proprietati hidratante si extract de flori de lotus. Folosit constant, amelioreaza eficient aspectul ridat al pielii. Potrivit pentru toate tipurile de piele, poate fi folosit si ca baza de machiaj.

 

Ser cu acid hialuronic

114

Serul cu acid hialuronic concentrat ofera pielii hidratare, avand o actiune eficienta anti-imbatranire. Utilizat frecvent, favorizeaza conservarea rezervelor de apa naturala ale tesuturilor pielii si contribute la reducerea ridurilor pielii, aceasta parand mai moale si neteda. Potrivit pentru toate tipurile de piele, este o baza excelenta pentru machiaj sau in combinatie cu alte tratamente faciale.

 Ser cu colagen vegetal

115

Are  textura cremoasa si este imbogatit cu colagen vegetal, hidratant natural. Continutul sau este bazat pe un complex de substante active care joaca un rol cheie impotriva degradarii tesuturilor de sustinere ale pielii, cauzata de fenomenul de glicare, restabilind hidratarea tesuturilor si ameliorand vizibil aspectul pielii.

 

Ser de fata cu PGG5 stabilizant

116

Este ideal pentru a reda luminozitatea pielii si pentru a indeparta aspectul de ten obosit, cu pete, pierderea tonusului si ridurile. PGG5 din compozitia sa, inovatie cosmetica a Institului Chimic Farmaceutic Toxicologic al Universitatii din Milano, are o actiune stabilizanta a colagenului si a elastinei, capabila sa potenteze capacitatea de recuperare a pielii si sa restabileasca tonicitatea sa naturala.

Tu ce parere ai despre aceste seruri anti-aging? Care sunt produsele pe care tu le folosesti pentru a iti mentine tenul proaspat si lipsit de riduri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *