Trend with Deea: Reducere de Black Friday la Bottega Verde

frumusetea-header-2

Acest articol a aparut prima data pe Trend with Deea.

Site-ul meu preferat de cosmetice BottegaVerde.ro pregătește super oferte pentru Black Friday. Ofertele se vor desfășura în două weekend-uri din luna noiembrie și anume: 18-20 noiembrie, cât și pe 25-27 noiembrie.

Reducerile ce vor fi anunțate vineri sunt de până la 80%!!!

Cu această ocazie poți să te pregătești de Crăciun și să-ți faci stocul de cadouri cu ocazia Black Friday. Pentru a plasa o comandăîți poți face cont pe site sau te poți loga cu Facebook sau contul de Google+. Poți să îți alegi de pe acum produsele preferate și să le pui în wishlist, iar vineri să plasezi comanda fără să mai stai pe gânduri.

Comenzile de la BottegaVerde.ro vin întotdeauna frumos ambalate și de fiecare dată când ai o comanda de peste 100 de lei vei putea alege un cadou din cele menționate pe site. Eu tocmai am plasat o nouă comandă pe care o aștept cumințică.

Fii și tu susținătoare a campaniei Frumusețea este în tine – printr-o donație de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, care are ca și scop împădurirea terenurilor din sudul României și poți alege una din cele 4 ilustrații realizate Liliana Arnăut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *