My Beauty Kiss: Oferte de Black Friday la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe My Beauty Kiss.

Mai e foarte puţin timp până se dă startul reducerilor de Black Friday şi pentru a evita toată agitaţia din ultimul moment, un plan făcut dinainte ar putea fi de mare ajutor. În articolul de astăzi vreau să vă aduc la cunoştinţă evenimentul de Black Friday organizat de către Bottega Verde. În cazul în care aveţi pe lista de dorinţe şi produsele lor acesta poate fi un moment bun de a le încerca.

BottegaVerde.ro magazinul online ce comercializează produsele naturale numărul 1 în Italia, organizează anul acesta două runde de reduceri de Black Friday, de până la -80%, în două weekend-uri consecutive, 18-20 noiembrie şi 25-27 noiembrie la sute de produse cosmetice naturale şi seturi cadou. În plus beneficiaţi de transport gratuit la cumpărături de peste 99 lei, cadou garantat pentru orice comandă, precum şi livrare rapidă.

Una din gamele intens promovate pentru acest eveniment, e  gama cu vanilie neagră, de îngrijire a corpului şi feţei pentru femei . Sunt tare curioasă ce oferte vor avea pentru aceste produse pentru că deja am pus ochii pe gelul de duş şi uleiul de corp.

Printre produsele preferate până acum de la Bottega Verde se numără, gelurile lor de duş, cremele de corp precum şi masca  purificantă Liquirizia cu extract de lemn dulce şi argilă. Dacă sunteţi curioase să aflaţi părerea mea despre produsele încercate de la Bottega Verde vă las link-urile către aceste articole.

Ce produse vă tentează să încercaţi de la Bottega Verde? V-aţi făcut deja o listă? Eu cu siguranţă îmi voi reface stocul gelurilor de duş dar sunt curioasă să încerc şi uleiul de corp cu vanilie neagră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *