Cadouri perfecte pentru femeile dragi din viața ta

Secretele de frumusețe ale femeilor stau întotdeauna în detalii. Mici sau mari, evidente sau discret scoase la iveală, detaliile fac întotdeauna diferența, fără a conta dacă ne referim la ținută, make-up sau coafuri. O femeie frumoasă este o femeie îngrijită „din cap până-n picioare”, o femeie care se respectă pe sine și care are grijă de exteriorul și interiorul ei în aceeași măsură.

În perioada sărbătorilor, femeile vor să arate cât mai bine. Merg la sală, investesc în rochii elegante pentru noaptea dintre ani sau își schimbă nuanța părului pentru ca impactul să fie cât mai mare și aprecierea celorlalți pe măsură. Ce te faci însă când ai o listă lungă cu femeile dragi cărora trebuie să le faci cadouri? Secretul este unul simplu: mizează pe faptul că oricine își dorește un aspect impecabil de sărbători și optează pentru produse de îngrijire pentru fiecare în parte. Astfel, poți alege cadoul ideal pentru mama, sora, bunica sau cea mai buna prietenă și cu siguranță le vei impresiona pe fiecare dintre ele.

Iată câteva idei de succes pentru un cadou perfect

1. Hidratare – pentru cea mai bună prietenă

O piele îngrijită și hidratată este întotdeauna o piele sănătoasă, care radiază. Dacă vrei să oferi un dar potrivit, poți să alegi Setul cadou cu unt de Shea, hidratant și parfumat, la doar 99 lei, pentru ca tu să aduci zâmbete pe chipul celor dragi. Este cadoul ideal pentru sora mai mică sau cea mai bună prietenă, pentru că oferă o îngrijire delicată și o curățare perfectă, datorită untului de Shea care învăluie corpul într-o îmbrățișare catifelată. Setul conține gel de dus, cremă de mâini și unt de corp, toate având la bază untul de Shea, cunoscut deja pentru proprietățile sale extraordinare. „Orice femeie ar trebui să știe că frumusețea pornește din interior. O minte deschisă, sport și o piele sănătoasă înseamnă rețeta de succes pentru o femeie activă și frumoasă. Orice procedeu de înfrumusețare începe întotdeauna cu o foarte bună curățare, astfel că gelul de duș de pe BottegaVerde.ro este alegerea ideală, deoarece oferă o curățare în profunzime a pielii și hidratează datorită texturii sale cremoase și parfumate”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

O bună hidratare asigură o apariție de senzație, așa că o piele descuamată sau roșiatică, nu este chiar un vis frumos”, spune Andreea. BottegaVerde.ro iți propune crema de mâini și untul de corp cu extract de shea, care vor hidrata și vor oferi pielii o senzație de catifelare și un parfum de excepție. Datorită texturii cremoase, dar și a untului de shea, setul este un tratament hrănitor, deosebit, indicat pentru a curăța, înmuia pielea uscată și pentru a hidrata mâinile și corpul.pachet-special-craciun-unt-shea-222 

2.Mama – frumusețe infinită 

Mama este femeia care se poziționează întotdeauna pe locul 2, pentru ca tu să ai cele mai frumoase rochii, genți, produse de îngrijire a părului și a tenului. Profită de sărbătorile ce „bat la ușă” și inversează puțin rolurile. Oferă-i mamei tale un cadou pe măsură de pe BottegaVerde.ro. Poți alege Pachetul special Crăciun cu Ginseng, 108 lei, pentru ca cea mai importantă persoană din viată ta să se bucure de produse cosmetice hidratante, emoliente și restructurante.

Firul de păr are întotdeauna nevoie de o îngrijire atentă, de aceea îți recomand pachetul cu Ginseng ce conține șampon cu extract de Ginseng ideal pentru un păr deteriorat, lipsit de vitalitate, balsam cremă cu extract de Ginseng care vitalizează părul subțire și deteriorat precum și gelul de duș cu ulei de măsline perfect pentru  o piele moale și hidratată”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

Este adevărat că frumusețea nu „stă” în coafura pe care o ai, make-up-ul corect realizat sau în rochia pe care o porți. De sărbători însă, orice femeie „are voie” să „ajute” frumusețea naturală și să pună accent pe ea. Astfel, pachetul cu Ginseng este varianta ideală, datorită produselor de hidratare pe care le conține, dar și datorită rimelului pentru alungire cu proteine de mătase și vitamina E și a creionului de ochi contur intens cu vitamina E. Oferă-i mamei tale sărbători de neuitat, alegând pentru ea Pachetul cu Ginseng de pe BottegaVderde.ro. Pentru cumpărături în valoare de minim 99 de lei, transportul este gratuit. În plus, la fiecare comandă, indiferent de sumă, primești un cadou din partea BottegaVerde.ro.pachet-special-craciun-ginseng221

3. Riduri – doar în cărțile cu bunici 

De sărbători, nu ar trebui să uiți nici de cele mai răbdătoare, poate, femei din viața ta: bunicile. Cum frumusețea nu are vârstă, și bunicile ar trebui să se bucure de o piele hidratată și luminoasă, mai ales în preajma sărbătorilor.

Surprinde-ți bunica și oferă-i Setul Straordinaria – tratament pentru față antirid și hidratant, cu maxnolia, complex de 2 uleiuri, Aquaphyline și acid hialuronic, la doar 167 lei. „După o anumită vârsta, tenul are nevoie de o îngrijire specială”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

Tratamentul pentru față Straordinaria conține ingrediente 100% active precum complexul de ulei de argan și ulei de migdale dulci, Argireline pentru „umplerea” ridurilor, acid hialuronic pentru o super – hidratare și vitamina E. Redă-i bunicii tale frumusețea de altădată și oferă-i sărbători de neuitat, răsfățând-o cu produsele destinate tenului matur, predispus la îmbătrânire.

Pentru femei, vârsta ar trebui să fie doar un număr, nu un impediment către o viată frumoasă și un ten sănătos.

set-cadou-straordinaria-tratament-pentru-fata223

Campania ,,Frumuseţea este în tine” şi-a îmbrăcat straiele de sărbătoare cu o nouă ilustraţie pentru luna Decembrie. În lumina sărbătorilor, Liliana Arnăut, ilustratoarea din spatele campaniei, care desenează luna de lună mesajele inspirationale, a creat pentru luna decembrie magia cadourilor ilustrată în imagini. Intră și tu în Campania „Frumusețea este in tine” și implică-te activ în grija manifestată pentru natură! Poți dona 5 sau 25 de lei și vei putea ajuta natura, investind în pădurile României prin proiectul Pădurea Copiilor și vei primi un magnet sau o sacoșă, ambele personalizate cu mesaje motivaționale.

Si nu uita, frumusețea este in tine!

magia-este-in-tine220

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *