Paradisul florilor: Bottega Verde ne ofera reduceri de Craciun!

banner craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe Paradisul florilor.

Mai e doar o săptămână până sosește Moș Crăciun. Asa ca m-am gândit să apeleze din nou la BottegaVerde.ro pentru cadourile de Crăciun. De această dată BottegaVerdero oferă peste 1000 de seturi cadou cu reducere până la 67%.

Asa ca m-am apucat să răsfoiesc ofertele si m-am oprit la trei seturi. Unul pentru fiica mea cea mare pentru care am ales un set de Crăciun Petale de Vanilie care conține Apa de Parfum cu note de ceai alb, vanilie, portocale de Sicilia, un iz ușor de piper alb si mosc. Al doilea produs este gel de dus care merge pentru toate tipurile de piele, nu conține parabeni si formaldehidei. Al treilea produs din pachet este Parfum Deodorant care revigorează si improspateaza axilele si îți gâdilă plăcut nările.

Pachet Special Craciun Petale de Vanilie

Al doilea set este pentru fiica cea mică și contine Nectaruri Prețioase. Primul un Gel de dus cu Crin Auriu. Acesta are 200 ml si oferă catifelare si hidratare pielii si un parfum suav. Al doilea produs este un lapte de corp care se folosește după duș tot cu extract de crin auriu si care de elasticitate si strălucire pielii. Pachet Special Craciun Crin Auriu Ingrijire Corp

Al treilea cadou e pentru soțul meu și contine  un gel de dus Man Spicy Red cu extract de scorțișoară. Aroma gelului combina scorțișoara cu portocala, mandarina, trandafirul, lemnul de cedru si ambra.  Al doilea produs este un aftershave. After shave-ul este unul clasic, tonificant si îmbogățit cu alfa bisabolol. Dupa aplicare da o senzație de prospețime și vitalitate pielii. Acest set este pachetul special de Crăciun Spicy Red. Pachet Special Craciun Spicy Red

Sper ca or să se bucure si o sa le placa cadourile. Tot timpul produsele de la BottegaVerde.ro sunt naturale fără chimicale dăunătoare pielii. Este si v-a rămâne site-ul meu preferat de produse cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *