Alina Pink: Seturi fermecate marca Bottega Verde

craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe Alina Pink.

Trebuie sa recunosc ceva, mereu mi-au placut seturile acele de produse, special realizate pentru a fi facute cadou, mai trebuie sa iti spun ca niciodata nu am primit un astfel de set, asa ca m-am gandit sa imi fac singura cadou un astfel de set, pentru ca deja cunosc ce produse minunate gasesc pe Bottega Verde, am decis sa imi comand de acolo unu set, dar inainte sa iti arat preferatul meu, iti voi mai arata unele cu preturi de pana in 100 de lei.

Primul set mi-a facut cu ochiul acum mult timp, si tocmai de aceea ti-l arat primul. Ador mirosul de Iris, si cei drept imi pare rau ca nu este disponibil pe stocul de la noi din tara, asta pentru ca vreau sa il gasesc sub brad in dimineata de Craciun.

Cel de-al doilea este acesta:

Stiu deja ca arganul este foarte benefic pentru organism, asa ca este cel de-al doilea set pe lista mea preferinte.

Eu l-am ales pe acesta, cel cu vanilie, sunt sigura ca miroase demential si se va potrivi perfect gusturilor mele.

Sincer m-am bucurat cand am aflat ca BottegaVerde.ro ne intampina cu peste 1000 de seturi cadou de cosmetice naturale pentru a indeplini toate preferintele celor dragi, si ca au reduceri pana la -67%, stiu cat de uimitoare sunt produsele disponibile pe site, si stiu sigur ca acest cadou va fi uimitor pentru mine.

Acestea fiind spuse, daca esti in pana de idei, intra pe site-ul celor de la Bottega Verde si alege unul din seturile disponibile pe site ce au preturi absolut uimitoare si accesibile. Fa persoanele dragi fericite cu produse de calitate superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *