Cum sa stralucesti de Revelion

Revelionul este evenimentul la care toate femeile vor sa arate cat mai bine. Este momentul cand acestea se pregatesc sa intampine noul an cu forte proaspete si un look glamorous.

Bineinteles ca si tu iti doresti sa stralucesti in noaptea dintre ani si noi dorim sa te ajutam cu acest aspect pregatindu-ti o lista cu make-up-uri pe care sa le adopti pentru a obtine un look de invidiat.

Buze rosii seducatoare

52

Primul look in aceasta lista este unul simplu si sofisticat in acelasi timp. Aplica Rimel pentru volum si vitamina E pe gene, astfel incat sa le oferi volum si intensitate, apoi adauga culoare intregului makeup aplicand Rujul cu ulei de argan – Rosu indraznet, a carui formula are capacitatea de a proteja buzele de factorii agresori externi.

Ochi misteriosi si buze nude

53

Creeaza un smokey eye, mixand culorile in diverse combinatii, cu Paleta de culori cu proteine de matase – Nuante naturale pentru o evidentiere a culorii naturale a ochilor. Apoi adauga un Rujul cu ulei de argan – Bej Casmir, nutritiv si emolient, pentru un aspect nude.

Obraji in nuanta piersicii si privire intensa

54

Foloseste Fardul de obraz cu extract de aloe – Piersica pentru o culoare cat mai vie si naturala a chipului. Pentru ochi foloseste Rimelul cu extract de alge marine pentru un efect de gene false si o privire patrunzatoare.

Roz dramatic

55

Pentru acest look, aplica Fardul de pleoape cu vitamina A – Bleu pentru accentuarea ochilor. Iar pentru buze indrazneste cu Rujul cu unt de shea – Roz velvet.

Privire de gheata

56

Nu, nu vei avea o privire de gheata, dar ochii tai vor putea fi luminati si pusi in evidenta cu o culoare deschisa precum Fardul de pleoape cu acid hialuronic – Sidefat sau Fardul de pleoape cu ulei de jojoba – Alb si Rimelul pentru alungirea genelor.

Tu pentru care dintre aceste make-up-uri optezi? Alege unul dintre aceste look-uri si vei fi astfel seducatoare si in trend in acelasi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *