Dark Passion: Tratament penrtu unghii sanatoase si frumoase

Acest articol a aparut prima data pe blogul Dark Passion

Tratament pentru unghii frumoase și sănătoase

Mâinile sunt cartea noastră de vizită. Cu ele salutăm, mângâiem, semnăm şi orice am face sunt primele care atrag atenţia asupra lor.

Unghiile perfecte sunt cele care completează aspectul şi ne dau un plus de eleganţă, oricare ar fi ocazia, stilul nostru vestimentar sau outfit-ul zilei. Atunci când unghiile de la mâini şi picioare sunt frumoase, sanatoase şi îngrijite, acestea aduc beneficii întregii noastre imagini. Chiar dacă vi se par detalii minore, unghiile sunt sunt cele mai privite aspecte, de exemplu, la un interviu de angajare.

De aceea pentru a asigura succesul în acest tip de situaţii, îngrijirea unghiilor trebuie să faca parte din rutina noastra de frumusete.

Pe piaţă există multe produse cosmetice şi tratamente pentru a înfrumuseţa unghiile, însă trebuie să alegem pe cele mai naturale, cu impact minim asupra mediului şi care contribuie cu adevărat la consolidarea şi îmbunătăţirea aspectului general al unghiilor.

Tratament de creştere a unghiilor cu complex de multivitamine (10 ML)

Atunci când nu porţi o manichiură din gel, unghiile naturale pot suferi mici accidente şi fie se ciobesc, fie se rup, de aceea trantamentul de creştere de la BottegaVerde.ro este de un real ajutor.
Eu îl aplic odată pe săptămâna, ca bază pentru orice ojă. Acesta trebuie aplicat direct pe unghie, astfel întăreşte şi menţine unghiile sănătoase, stimulând creşterea lor.

Tratamentul de creştere a unghiilor cu complex de vitamine, se aplică într-un strat subţire peste unghiile curate şi uscate. De asemenea, poate fi aplicat şi singur, oferind unghiilor luminozitate şi naturaleţe şi un luciu special. Poate fi folosit cu succes că un lac simplu, pentru o manichiură naturală.

Lacul este de culoare albastru azuriu, uşor lăptos şi vine în sticluţă transparentă de 10 ml. Se aplică uşor cu peria şi se usucă extrem de repede.

Tratament de întărire cu extract de alge roşii (10 ML)

Pentru unghii frumoase şi rezistente, BottegaVerde.ro ne oferă un tratament de întărire cu extract de alge roşii.

Lacul de unghii este transparent de culoare roz, clar şi este indicat în tratarea unghiilor fragile, care se rup cu uşurinţă. Nuanţa este dată de algele palmaria, o specie de alge marine ce conţin un nivel ridicat de vitamina B12 şi fier.

Algele, bogate în iod şi complexul de vitamine B, sunt comestibile, aducând bunăstare organismului. Acestea sunt folosite în alimentaţie şi cosmetică încă din cele mai vechi timpuri.

Tratamentul de întărire cu extract de alge roşii se aplică pe unghia curată şi uscată, ca o bază pentru alte oje sau ca lac simplu. Tratamentul se aplică într-un un strat subţire oferind unghiilor luminozitate şi naturaleţe.

Datorită extractului de alge, întăreşte unghia chiar de la prima aplicare, evitatand exfolierea şi îmbunătăţind rezistenţă la impact.

Acest tratament îl folosesc în general când am unghiile mai lungi, pentru a îmbunătăţi rezistenţa acestora şi a le păstra în condiţii bune, fără să se exfolieze şi fără să se rupă.

Bottega Verde va face şi vouă, dragi cititori, un cadou: aveţi 10% reducere la orice comandă dacă folosiţi codul DARK înainte să finalizaţi comandă. Grăbiţi-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *