Kayo Aino Blog: Fonduri de tem Iluminante si No Transfer Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Kaiyo Aino Blog

Ultima comandă de pe BottegaVerde.ro a ajuns fix de Sărbători și m-am bucurat din plin, în special de gelul de duș Ciocolată.

Pentru că doream oricum să-mi schimb fondul de ten, pentru că iarna tenul meu devine foarte uscat și nu mi se mai potrivea deloc cel pe care în mod normal îl ador, de la Max Factor Lasting Foundation, am zis să încerc ceva de la Bottega Verde.

Mi-a fost destul de greu să mă decid, așa că am comandat două, în idee ca posibil o să fac și puțin contouring pe viitor.

La final, sunt foarte mulțumită de ambele alegeri, însă pentru că sunt diferite, o să le evaluez separat.

Fond de ten „Illuminante”

Eu l-am ales în nuanța Beige Light, swatch-uri o să vedeți mai jos. Nuanța e ușor mai deschisă decât ce aș folosi în mod normal, însă se adaptează foarte bine și nu se vede ca un efect de mască.
Ca textură este hidratant, fiind și o nuanță deschisă pare puternic iluminator, însă nu e lucios la modul evident, nu e gras și are mai mult un glow subtil, plăcut.

În mod surpinzător, mi se pare că are o putere de acoperire foarte mare, chiar dacă e nuanță deschisă. Se vede și în poze că a acoperit mai bine decât cel No Transfer care e o nuanță mai închisă. Îmi acoperă foarte bine pistruii, așa că sunt extrem de mulțumită de el.
Ca și rezistentă, aș spune că rezistă în formă perfectă până la 4-6 ore.
Are 30 ml și îl puteți cumpăra aici.

Fondul de ten „No Transfer”

Este întâmplător cel mai ieftin, dacă doriți să economisiți, însă e o alegere foarte bună.
Ca și textură îmi amintește de Max Factor Lasting Foundation, în sensul că trebuie să-l aplici rapid, pentru că intră în piele imediat.
Are rezistența un pic mai mare mare decât cel iluminator, acoperă bine, însă nu la fel de bine ca și cel iluminator. Diferența între cele două o puteți observa în pozele de mai jos.
Nuanța aleasă de mine a fost Beige și ar fi o nuanță mai închisă decât aș folosi în mod normal.
Are tot 30 ml și îl găsiți aici.

Ambele nuanțe Beige și Beige Light sunt pe tonuri de galben și eu mă bucur pentru că tenul meu are nevoie fix de aceste tonuri, cele spre roz nu mi se potrivesc deloc.

Ambele sunt hidratante, însă fără să încarce tenul, cel iluminator ceva mai hidratant, totuși.
Ambele mi se par bune, îmi place felul în care cel No Transfer intră în piele, dar puterea de acoperire e mai mare la cel Iluminator.

Dacă trebuie să alegeți între ele, decizia e grea, totuși aș înclina mai mult spre cel Iluminator, pentru că eu pun preț mare pe acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *