Economisim.info: Prima mea comandă la Bottega Verde

2-comanda-bottega-verde

Acest articol a aparut prima data pe Economisim.info.

Despre Bottega Verde am auzit demult cred, de la o amică ce locuia în Italia și mi-a recomandat la un moment dat o cremă cred, când m-am plâns că orice tentativă de a folosi așa ceva se soldează la mine cu un ten plin de coșuri.

Ca o parantează, 10 ani mai târziu lucrurile stau la fel, doar că am învățat să îmi păcălesc tenul cu câte o mască hidratantă și să îl hidratez uneori cu ulei de argan.

De magazinul online Bottega Verde de la noi am auzit anul acesta cred, și am fost încântată că au reduceri destul de bune uneori + oferă câte un cadou mai mare sau mai mic, în funcție de valoarea comenzii. Aici sunt cadourile oferite în funcție de valorile comenzii, din păcate nu sunt cumulabile. Atunci când comanzi de 100 de lei poți alege între cadoul de la nivelul 1, oferit indiferent de valoarea comenzii, și unul dintre cadourile de nivel 2, oferit pentru o comandă de minim 69 de lei.

Luni (12 decembrie) am făcut comanda, m-am gândit la unul dintre seturile cadou de pe site (am mai scris de altfel de ele, le-am tot studiat între timp). Mi se par foarte avantajoase ca preț (reducerile merg până la 67%) și multe dintre ele aveau arome pe care mi-aș fi dorit să le încerc.

Cel mai mult îmi plăcuseră:

  • Pachetul special cu aloe – îmi place aroma discretă și fresh a acestei plante și are o mulțime de beneficii pentru piele. M-a încântat și faptul că apa parfumată pe care o include e pentru ea și pentru el, concepută să elimine mirosurile neplacute fara să modifice transpiratia naturala. Totuși, includea un produs pe care nu îl folosesc și nu mi-ar plăcea în mod particular să îl dăruiesc – anticearcănul,
  • Pachetul cu produse pe bază de orez – am eu ceva cu orezul acesta, îmi place mult aroma discretă a lui, am mai avut un gel de duș cu orez de care am fost tare încântată (am avut în mai multe reprize de fapt, că l-am cumpărat din nou când se terminase). Mi-a fost greu să aleg între acesta și cel următor, de struguri roșii,
  • Pachetul cu struguri rosii este cel care m-a atras de la început cel mai mult, dar argumentul final a fost acela că aveam o întrebuințare pentru toate produsele din pachet. Da, pe acesta l-am luat în final ?

Mențiuni speciale au avut și lavanda și irisul, dar mi-am spus că le las pentru vară :). Iar în timp ce scriam acest articol am aruncat din nou o privire pe multe dintre produse (sunt peste 1000 din câte am înțeles) și am realizat că și la momentul acesta tot pe ele le-aș alege.

Am lansat așadar comanda luni și am primit-o vineri, cu un telefon în prealabil de la curier. A fost chiar drăguț curierul, i-am spus că urma să plec în jurul prânzului și a reușit să se încadreze.

Termenul de livrare mi s-a părut un pic lung, dar parcă așa sunt toate livrările online în ultimul timp și mi-am adus aminte de o conferință e-commerce la care am participat și unde spuneau că în Europa și SUA termene de livrare de 5-10 zile sunt des întâlnite și ar trebui să ne obișnuim și noi cu ele, care am fost cam răsfățați în ultimul timp. Poate însă era și perioada dinaintea sărbătorilor… în fine, eu am fost mulțumită că acest colet a ajuns bine la mine.

Bottega Verde comanda

Am avut setul cu struguri roșii, plus un săpun cu unt de karite pe care l-am luat din curiozitate și săpunul cu struguri roșii primit pentru comandă, din păcate cred că nu am fost atentă să selectez un cadou de nivel 2. E minunat însă săpunul cu struguri :).

Ce am testat până acum (cu mențiunea că toate miros minunat după părerea mea, discret, plăcut, a… struguri):

  • săpunul lichid, care face multă spumă și curăță foarte bine (inclusiv cu mâini pline de ulei m-am spălat). Persistă decent, dar nu foarte mult – pentru aceasta există crema de mâini și chiar laptele de corp,
  • laptele de corp, cu același miros plăcut și discret. Intră repede în piele, cu condiția să nu pui mult, pentru că e o cremă destul de groasă – dacă exagerezi, cum am făcut eu prima dată, rămâi dezamăgită. Bine că m-am gândit ca la o aplicare nouă să fiu ceva mai zgârcită cu cantitățile.
  • săpunul nu am rezistat să nu îl desfac, face și el spumă și un miros fin persistă mai mult timp după ce îl folosești. E unul dintre preferatele mele, nu usucă pielea și are 150 gr, deci va ține mult timp,
  • cu apa parfumată o să fac o mărturisire: am luat-o cu intenția de a o face cadou, pentru că nu aveam nevoie în mod special de ea, dar mi-a plăcut mult și cum arăta și  mi-a plăcut și restul gamei și m-am hotărât să o opresc pentru mine. Orice cadou îl dau cu toată inima, în niciun caz gândindu-mă că mi-ar fi folosit și mie produsul respectiv.

Aceasta a fost prima mea comandă la Bottega Verde, care sunt sigură că nu va fi și ultima :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *