ADN de femeie – Machiaj de mamica

Acest articol a aparut prima data pe ADN de femeie

Acest machiaj îl ştiu doar mămicile, nu ştiu să fie make-up artist care să-l înveţe în şcoală. Machiajul de mămică se învaţă după ce ai copil!

Ce machiaj după ce naşti?!

Chiar că. În primele trei luni te mulţumeşti dacă apuci să faci un duş pe zi şi ieşi curată din casă, ce să mai stai la oglindă să te machiezi. Aşa am fost eu. Şi am prins obiceiul acesta şi m-am obişnuit să merg în oraş cu copiii, fără machiaj.

Şi mergeam în parc sau la loc de joacă, unde vedeam mămici puse la punct. Machiaj şi outfit! Invidia este mare! Da, invidia, nu mă ascund după degete. Toate gândim asta, puţine o zicem cu voce tare. ” Ce bine arată! Sigur are ajutor! Sigur are bonă! Sigur e plină de bani!

Dar acum am ajuns să nu-mi mai pese aşa tare cum sunt alte mămici. Eu ştiu ce am acasă şi cât timp am alocat pentru machiaj. Şi când merg în oraş sau la un eveniment special, de obicei apelez la make-up artist, ca să fiu sigură că beneficiez de acest tratament. Singură nu aş putea, de soţ şi copii. Ar veni peste mine din 2 în 2 minute.

Machiajul de parc, tot mi-l fac singură. Mai ales că este aşa simplu. Am păţit o dată să merg în parc, având acest machiaj simplu şi să mă întrebe mămicile din cercul nostru de prieteni, dacă mi-am făcut ceva la păr sau dacă am dormit aşa de bine că par aşa de odihnită.

Secretul meu?! ANTI-CEARCĂNUL

Am un produs preferat. Corector stick iluminator anti-cearcăn cu Vitamina E şi extract de Vanilie de la Bottega Verde.

Ascund semnele oboselii, adaug un pic de strălucire ochilor şi uite cum am devenit eu o sursă de inspiraţie pentru alte mămici. Uneori este nevoie doar de un pic de culoare, pentru a schimba totul. Ceea ce un ruj face, nu face nimic. ?

Am făcut şi câteva poze, care arată machiajul meu simplu. De menţionat că nu folosesc fond de ten sau creme hidratante. Am parte de gene bune din partea mamei, a cărui ten arată la 52 de ani ca tenul unei femeie de 30 de ani.

Folosesc:

Anti-cearcănul de mai sus. Este un produs magic. ?

Rimel pentru alungire cu proteine de mătase, vitamina E, piersică. Acest rimel este singurul care nu-mi încarcă genele şi care nu-mi provoacă dureri de ochi. Se pare că dezvolt o alergie la produse cosmetice şi sunt foarte pretenţioasă.

Luciu de buze sau ruj sau balsam de buze. În pozele de mai jos am folosit Luciu de buze strălucitor, cu unt de mango şi vitamina E. Culorile deschise sau balsamul de buze simplu, mă ajută să dau lumină feţei mele.

Dacă mai adaug şi un lac de unghii pe ale mele degeţele, deja sunt o mamă răsfăţată. ?

Am folosit luciu de buze, am primit o pereche de gene false şi mult fond de ten şi pudre şi o grămadă de muncă făcută cu pensule ? Nu este stilul meu, de aceea apelez la acest tip de machiaj doar la evenimentele speciale.

Doamnelor, cum arată al vostru machiaj de mămică?

Ce produse folosiţi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *