Glamupdate – Automachiajul: Ce fond de ten folosim in machiajul zilnic?

Acest articol a aparut prima data pe Glamupdate.com

În machiajul zilnic, lucrurile stau puțin diferit, pentru că nu e sănătos pentru piele să folosim produse waterproof sau cu rezistență îndelungată. Aceste produse (cum e și mascara waterproof de exemplu) sunt minunate, dar trebuie folosite cu moderație pentru că sunt destul de agresive.
Așa că azi, ne îndreptăm atenția spre produsele destinate machiajului zilnic. Pentru purtarea zilnică, fondul de ten, trebuie să fie cât mai natural, sănătos și neapărat cu factor de protecție solară.

Am ales pentru machiajul feței, un fond de ten stick de la Bottega Verde și un anticearcăn. Produsele Bottega Verde sunt cosmeticele naturale nr 1 în Italia. Asta a fost unul dintre criteriile după care am ales aceste produse.
Fondul de ten și mai ales anticearcanul, sunt cele două produse must have ale oricărei femei. Indiferent de ce machiaj alegem să purtăm (de zi, de seară, de ocazie, de birou sau pentru școală), totul începe cu un ten impecabil. Dacă machiajul feței nu arată bine, degeaba ai făcut un blending perfect sau ți-a ieșit super linia de tuș.

Ambele au subton galben. Fondul de ten stick se aplică de obicei foarte bine folosind un burețel triunghiular sau un beauty blender umezit și stors bine. Deși mie îmi plac mult pensulele ovale, acest produs oferă cele mai bune rezultate doar aplicat așa.
Acoperirea este foarte bună, iar textura este lejeră. Nu evidențiază porii dilatați. Îl recomand inclusiv persoanelor cu ten matur.

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *