Boncafe – Le Rouge by Bottega Verde, tentatia dulce a dragostei de Valentine’s Day

Acest articol a aparut prima data pe Boncafe

Atunci când vine vorba despre parfumuri, nu mă pot abține să nu-mi doresc să încerc cât mai multe, de la cât mai multe branduri și să descopăr care mi se potrivește mai bine. Așa că mi-am dorit să încerc Apa de parfum Le Rouge de la Bottega Verde, pe care l-am intuit, după descriere, potrivit pentru  întâlniri romantice gen Valentine’s Day.

Și nu m-am înșelat! Apa de parfum Le Rouge de la Bottega Verde este un parfum sexy, asta mi-a inspirat de la prima pulverizare!

La urma urmei, simțul mirosului joacă un rol esențial în emoție și în memoria olfactivă, așa că este foarte important ce parfum purtăm în anumite momete. Deoarece în impactul emoțional mirosul este atât de important, acesta poate ajuta la crearea contextului și a momentului romantic.

Elegant, fermecător, Le Rouge  este un adevărat caleidoscop magic de emoții. O explozie de arome florale se îmbină pe un fond luminos, un amestec de patchouli și mosc seduce precum tentația dulce a dragostei.

Le_Rouge_Bottega_Verde_BoncaStyle

Mi-am așezat strategic sticluța roșie lângă tastatură și o tot privesc pentru că o consider atrăgătoare și elegantă, culoarea și detaliul dantelat te duc, oarecum, cu gândul la iubire.

Pot descrie mirosul folosind cuvinte precum “ademenitor”, “flirtând” și “seducatoare”, cel puțin așa m-am simțit eu, probabil datorită notelor lemnoase de mosc, patchouli și lemn de santal, pe care le ador pentru că emană senzualitate.

Dar o sărbătoare care celebrează iubirea are nevoie nu doar de senzualitate ci și romantism, pe care l-am regăsit în notele florale de frezie, iasomie și orhidee.

Aș putea spune că este un parfum dulce, dar nu foarte dulce… doar suficient cât să te faci remarcată, simțită, iubită. Am aplicat rapid un puf pe mână și am fost învăluită de aroma lemnoasă, intensă care devine ușor mai liniștită, cu note florale. Cu toate că e dulce, nu e genul de parfum care să te facă sa amețești. Are în el ceva echilibrat și provocator în același timp.

Le_Rouge_Bottega_Verde_BoncaStyle

Pret: 146 lei (la oferta 95 lei)

Miroase atât de bine și ai nevoie doar de unul sau două pulverizări pentru o explozie florală pe fundal de patchouli și mosc, o seducție precum tentația dulce a dragostei!

Bottega Verde este alături de tine pentru a-ţi oferi produse speciale pentru fiecare categorie, naturale şi bogate în nutrienți, oferte speciale, reduceri și cadouri, nu ezitați să vizitați bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *