Pareri razlete – Privire seducatoare oferite de gene lungi?

Acest articol a aparut prima data pe Pareri razlete

Ce a fost prima data, oul sau gaina, Valentine’s Day sau Dragobetele nostru Romanesc?

Daca stau bine sa ma gandesc, pana nu a intrat puternic si la noi Valentine’s Day ca sarbatoare a indragostitilor, nimeni nu prea auzise de Dragobete. Cum a aparut sarbatoarea straina, cum s-a umflat si patriotismul in noi. Avem sarbatoarea noastra autohtona. Bine, acum fiecare sarbatoreste cand vrea, dar eu iti spun ca iubirea este un sentiment ce ar trebui sarbatorit in fiecare zi. Pentru ca fiecare zi in care iubesti este o zi binecuvantata.

Totusi, nu vreau ca acest articol sa devina o polemica pe teme date. Eu vreau sa iti povestesc despre produsele de pe BottegaVerde.ro, care te ajuta sa obtii look-ul perfect pentru marea sarbatoare de Ziua Indragostitilor. Un rimel bun, un ruj rezistent la transfer, un fard care nu se strange, fac diferenta dintre o seara reusita alaturi de persoana iubita si dezastru.

Privire seducatoare oferita de gene lungi, cu un rimel de la Bottega Verde

Din punctul meu de vedere, orice make-up incepe cu produse bune, iar rimelul este cel care da adancime ochilor si pune in evidenta privirea. Mult timp am evitat rimelul, ochii mei sunt sensibili si lacrimez tot timpul. Rimelul normal se intinde si ajung sa arat ca un urs Panda. Rimelul rezistent la apa mi se pare greu si imi irita si mai tare ochii. Cu toate acestea, am ales si un rimle de la Bottegaverde.ro, pentru machiajul de Valentine’s Day. Nu poti avea un machiaj complet fara el, oricum!

Pentru ca Rimelul gene infinite de la BottegaVerde.ro nu este rezistent la apa, nu aveam mari sperante ca va fi pe placul meu. Dar, la prima folosire, am ramas uimita, nu curge si nu se intinde. A facut fata chiar si ochilor mei sensibili, care lacrimeaza mai tot timpul. Ba chiar si in unele zile cu ninsoare si lapovita, rimelul aceste este perfect.

Rimelul gene infinite este imbogatit cu aloe vera si vitamina A. Ofera volum si densitate genelor si are o consistenta cremoasa, nu curge si nu se intinde. Peria este buna si obtin o aplicare perfecta, de fiecare data.

Si pentru ca niciun machiaj nu este perfect fara un ruj rezistent la transfer, iti recomand rujul lichid cu rezistenta indelungata, de la Bottegeverde.ro. Bineinteles, in nuante de rosu, culoarea iubirii. L-am testat personal si pot spune ca face fata intreaga zi, fara sa se intinda sau sa dispara de pe bunze. Am baut, am mancat, am fumat, iar rujul era tot la locul lui. Are o textura cremoasa, nu usuca buzele, si se aplica simplu, datorita aplicatorului cu burete.

Formula rujului lichid cu rezistenta indelungata de la Botetgaverde.ro este imbogatita cu vitamina E si ulei de trandafir alb, combinand rezistenta cu hidratarea. Astfe, nu usuca buzele ca alte rujuri rezistente, nu ingreuneaza buzele si nu se crapa. Este produsul perfect pentru un make-up seducator, pregatit pentru o seara romantica.

Tu ce ai ales pentru make-up-ul de Ziua Indragostitilor?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *