O lume perfecta: Machiaj de ziua indragostitilor cu produse Bottega Verde

Acesta articol a aparut prima data pe O lume perfecta

Obisnuiam sa sarbatorim Valentine’s day si Dragobetele, dar de cand o avem pe cea mica e mai greu cu iesitul in oras. Martea trecuta, de Valentine’s day, nu am reusit sa iesim, dar vineri, de Dragobete, facem tot posibilul chiar daca nu vom sta mult.  Am inceput sa ma gandesc la ce voi purta si m-am gandit sa fac cateva incercari de machiaj, mai ales ca nu ma prea pricep.

Pentru machiaj am ales sa folosesc produse de la BottegaVerde.ro pentru ca sunt de calitate, usor de utilizat si aici am gasit nuantele pe care mi le doream. Pentru acest machiaj am folosit stick-ul anti-aging pentru zona din jurul ochilor si al buzelor, lapte de corp cu parfum de ciocolata (pe corp dar si pe fata), corector stick cu ulei de migdale dulci si Vitamina E, fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce, rimel, luciu de buze stralucitor cu unt de mango si vitamina E si chiar daca nu face parte din machiaj, am vrut sa am grija si de unghii cu gelul shine – Lac de unghii.

Acum sa va povestesc cate ceva despre fiecare produs.

Folosesc stick-ul anti-aging pentru zona din jurul ochilor cu Pro-Retinol, Vitamina E si ulei de Rosa Mosqueta de aproape 3 luni, iar rezultatele au inceput sa para atunci cand mi-am dat seama, exact, cum se foloseste. Initial ma dadeam cu el in jurul ochilor si al buzelor si il lasam asa. Are consistenta unui balsam de buze asa ca peste multe ore el era la fel, nu se absorbea in piele. Daca mai ieseai si afara se vedea ca lucesc acele zone. M-am gandit dupa un timp ca ar fi bine daca as masa usor, cu degetul, acele zone. Datorita acestui lucru, a intrat mai repede in piele, iar rezultatele au inceput sa apara. Ridrile din jurul ochilor si a buzelor s-au mai atenuat in timp, iar eu, ma declar multumita de acest produs.

Despre laptele de corp cu parfum de ciocolata v-am povestit deja intr-un alt articol, aici. Prefer sa ma dau si pe fata cu el pentru parfumul acela discret. E placut cand te intalnesti cu o prietena si va pupati sa se simta acel miros de ciocolata parfumata.

Nu prea am probleme cu acneea asa ca rar de tot o acopar cu un BB sau un CC cream. Am ales, in schimb, sa folosesc un corector stick cu ulei de migdale dulci si Vitamina E nuanta bej natural pentru a ascunde semnele de oboseala, adica cearcanele de sub ochi. Nu pra reusesc eu sa nimeresc culorile si mereu cumpar nuante mai inchise asa ca de data aceasta am luat-o pe cea mai deschisa. Imi place ca isi face treaba, acopera foarte bine negreala de sub ochi si fiind si baton corector il mai folosesc si pe fata daca vreau sa ascund ceva.

Pentru ca imi plac nuantele mai naturale, am ales un fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce. Aceasta nuanta de fard este o combinatie intre intre maroniu si auriu. Desi in cutiuta lui pare o culoare destul de inchisa, aplicata pe pleoape arata mai deschisa si exact cum mi-am dorit sa fie. Imi place cand nimeresc culorile sau cand ma nimeresc ele pe mine. Acum ca stiu cum este aceasta pulbere si, foarte important, ca imi si place, as vrea sa comand mai multe nuante, data viitoare, si sa ma joc putin cu ele.

Si buzele trebuiau rasfatate cumva asa ca pentru ele am ales acest luciu de buze stralucitor cu unt de mango si vitamina E, mov cu nuante aurii. Din cate ati observat imi cam place auriul, si mai urmeaza, asa ca daca gasesc astfel de nuante nu stau prea mult pe ganduri si le trimit direct in cos. Imi place ca atunci cand imi iau un luciu de buze sa fie neaparat sidefat, sa nu fie lipicios, dar nici sa nu se usuce pe buze si sa le dea culoare. Acest luciu de buze intruneste toate conditiile mele si sunt foarte multumita de el. Imi place ca, datorita culorii mai inchise, iese si in evidenta.

Si sa inchei pregatirile de iesit in oras, foarte frumos, m-am ocupat putin si de aspectul unghiilor. De cele mai multe ori folosesc doar tratament pentru intarire sub forma de lac incolor dar de data aceasta am vrut mai multa culoare. Am ales gelul shine – Lac de unghii cu violet auriu pentru ca mi-a placut culoarea, reflexiile aurii, pentru ca este idefat, dar si pentru ca este stralucitor precum lacurile de unghii cu „gel”. Din pacate nu am rusit sa imi pastrez unghhile foarte frumoase asa ca va arat o poza reprezentativa cu manichiura unei prietene.

Nu stiu daca ati incercat aceste produse dar eu vi l-e recomand cu drag. Si… sper ca v-a placut machiajul meu pentru Dragobete :).

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *