Dark Passion: Machiaj elegant de zi, potrivit pentru orice ocazie

Acest articol a aparut prima data pe Darkpassion.ro

Pentru o femeie este foarte important sa aiba mereu o imagine proaspata si tinereasca, de aceea astazi invatam modul de a realiza un machiaj natural, acre te face sa te simti frumoasa oricand.

Pentru un ten perfect si un machiaj care dureaza toata ziua, trebuie doar sa stii cateva trucuri si imaginea ta va face inima celui care te iubeste sa tremure de emotie, ori de cate ori te zareste. Cel mai important pas este achizitionarea de produse de calitate, potrivite tipului de piele pe care il ai si bineinteles adaptat preferintelor tale. In acest sens, eu folosesc doar produsele BottegaVerde.ro.

Acest brand este unul foarte cunoscut in toata Europa, produsele lor comercializandu-se in aproapte toate tarile de pe batranul continent. despre Bottega Verde si cosmeticele lor parfumate, compuse din ingrediente naturale, v-am mai vorbit pe blog, astazi vreau sa va arat un machiaj simplu, dar de efect, in orice ocazie.

Pentru ca este o zi speciala, astazi vreau sa va arat look-ul meu realizat doar cu produse BottegaVerde.ro.

Ce produse cosmetice am folosit:

Pentru un machiaj perfect care sa dureze toata ziua mi-am luat un fond de tem cu efect matifiant. Pentru un suras seducator eu am ales un luciu de bize nuanta nude.

O privire patrunzatoare nu se poate obtine decat cu un tus negru cu pantenol si un rimel all in one, cu ulei de bumbaC.

Pentru unghii, am ales o oja rosie… seducatoare.

Fond de ten

Chiar daca in anotimpul rece nu obisnuiesc sa folosesc fond de ten, de acesta m-am indragostit. Trebuie sa stiti ca inainte de a incepe rutina de machiaj este esential sa pregatiti corespunzator baza machiajului. Alegeti un fond de ten care matifiaza si catifeleaza, astfel finisajul va fi omogen, iar machiajul va ramane impecabil toata ziua.

Fondul de ten mat, de lunga durata, cu EVERMAT si acid hiauronic, de la Bottega Verde, pe care il am eu, are nuanta migdalata. Recipientul de plastic, are 30 de ml, cu dozare simple, prin apasare, face utilizarea fondului de ten, extrem de usoara.

L-am aplicat cu varful degetelor si mi-a placut modul in care se intinde si textura fluida, catifelata.

Formula acestui fond de ten este foarte complexa, imbogatita cu acid hialuronic si EVERMAT. O singura aplicare are puterea de a minimiza aspectul porilor si reduce la maxim efectul de luciu rafinand textura pielii, oferind un aspect impecabil, ce ramane perfect si opac pentru mai multe ore. Fondul de ten este ideal pentru tenul mixt. 

Machiaj ochi

Pentru ca am o pleoapa usor cazuta, nu obisnuiesc sa folosesc farduri. Acestea s-ar strange in pliu si nu ar oferi o imagine impecabila machiajului. De aceea intotdeauna optez doar pentru rimel si tus de ochi.

Tusul este rezistent la apa, imbogatit cu panthenol. Varful fin de tip burete si manerul cu o banda de silicon face aplicarea precisa, dintr-o singura aplicare.  Linia fina, de un negru intens nu se intinde, pastrandu-si conturul pana la 14 ore. Se absoarbe rapid in piele si ramane intact pe tot parcursul zilei.

Mascara All in One aproape ca nu are nevoie de nicio descriere. Pur si simplu este perfecta. Un rimel puternic pigmentat, de un negru profund ce ofera volum, alungire, definire perfecta fiecarui fir de geana.

Rimelul nu incarca deloc si nu formeaza depozite pe gene, astfel ca se pot aplica doua sau trei straturi pentru a oferi un aspect deosebit. Nu am intalnit niciodata un rimel asemanator. Este pur si simplu extraordinar, permite modelarea genelor, cu ajutorul aplicatorului twister, oferind un machiaj glam, o privire patrunzatoare si un aspect impecabil.

Luciu de buze

Luciu de buze strălucitor, cu unt de mango şi vitamina E nuanţa nude, este perfect pentru orice moment aţi alege să îl purtaţi. Oferă luminozitate şi strălucire buzelor, captând lumina şi lasand iluzia de buze pline.

Nu este lipicios, conţine extract de salcie şi îngrijeşte pielea delicată a buzelor.

Oferă zâmbetului un aspect deosebit de fresh de o culoare omogenă, care captează nu doar lumina ci şi privirile tuturor.

Recipientul are 6ml. Aplicatorul moale întinde perfect lichidul vâscos, cu textura plăcută și particule strălucitoare, uniformizând cu uşurinţă aspectul.

luciu de buze nude

Gel shine – Lac de unghii – roşu seducător

Despre ojele BottegaVerde.ro va vorbesc de ceva vreme. Aş vrea să le am pe toate, în dublu exemplar dacă se poate.

Lacuri de unghii foarte strălucitoare, puternic pigmentate, oferă profunzimea şi aspectul unui gel pus pe unghii într-un salon profesionist.

Gel Shine, de un roşu delicios, oferă o culoare omogenă şi un efect foarte lucios. Nu este nevoie decât de o singură aplicare şi unghiile devin perfecte. Peria lată uşurează lăcuirea unghiei. Începeţi din mijlocul acesteia, apăsând uşor. Repetaţi pe fiecare parte, spre exterior şi gata manichiura.

Recipient de sticlă de 5 ml și perie maxi.

Gel shine - Lac de unghii - roşu seducător

Cu toate că nuanţele sunt “tari” nu pătează unghiile.

Pur şi simplu ador lacurile Bottega Verde!

Despre multe din ele, precum şi despre tratamente pentru unghii frumoase şi sănătoase, vă vorbesc în fiecare săptămâna, aici pe blog, la rubrica nail art.

gel shine

gel shine

Sunteţi în căutarea unui machiaj perfect pentru o zi ca oricare alta pe care să o transformaţi într-una specială? Produsele Bottega Verde va oferă inspiratie.

Bottega Verde vă face şi vouă, dragi cititori, un cadou: aveţi 10% reducere la orice comandă dacă folosiţi codul DARK înainte să finalizaţi comanda. Grăbiţi-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

În machiaj nu există reguli, puteţi transforma un vibrant roşu de buze în trendul zilei şi sa il purtaţi cu mândrie de la 8 dimineaţa sau de ce nu, sa purtati un smokey eyes în miezul zilei, pur şi simplu pentru că va face să vă simţiţi mai frumosă, încrezătoare şi sexy.

Astăzi am optat pentru un machiaj cu aspect natural, perfect pentru o zi în care am vrut să mă simt specială.

Am purtat o rochie elegantă de dantelă de la ToSave , sandale Zara și o poșetă Pedro del Hierro.

Tu ce machiaj porți ca sa te simți specială… in fiecare zi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *