Rokolla: Un machiaj realizat cu produse Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Rokolla.ro. 

Bottega Verde mi-a intrat rapid la suflet pentru că s-a dovedit și demonstrat că produsele lor sunt de calitate și până acum am făcut multe alegeri inspirate. Ieri a fost sărbătoarea iubirii și am profitat de Dragobete ca să mă aranjez chiar dacă inițial nu era stabilită nici o ieșire. Până la urmă am ieșit la un suc împreună cu prietenii noștri, nașii, copiii și toate pregătirile mele nu au fost în zadar.

machiaj-bottega-verdeSă vă arăt un machiaj simplu și să vă explic pas cu pas ce produse am folosit și care este părerea mea despre fiecare produs în parte. Mă văd nevoită să mă scuz din start pentru claritatea pozelor. Am învățat să pozez produse sau să mă pozez în întregime. Nu același lucru îl pot spune când vine vorba să îmi pozez doar ochii pentru a pune în evidență un rimel sau chiar buzele. Pozițiile pe care le folosesc nu mă avantajează deloc și mi se par nereușite.colectie-produse-bottega-verde

Luciu de buze – link

Rimel – link

Creion ochi – link

Produse de machiaj pe care mă bazez în prezent sunt acestea. După cum puteți observa sunt toate de la Bottega verde și singurul lucru pe care am observat că nu îl am este un blush. Cred că doar atât îmi lipsește din colecția mea de produse.

baza-machiaj-bottega-verde

Îmi hidratez tenul cu o cremă și aștept cel puțin 10 minute ca această să intre perfect în piele. După ce mă asigur că mi-a intrat în piele folosesc un anticearcăn dacă este nevoie, dacă nu îmi aplic un BB cream pe care îl uniformizez cu degetele sau cu un burețel. Sinceră să fiu, cel mai des îl întind cu degetele și se așează frumos pe ten și nu rămân cu brazde. Acoperirea acestuia este mică spre medie. Ca să fixez BB cream-ul folosesc o pudră corectoare. Această acoperă foarte bine zonele cu probleme și se prezintă sub forma unei creme. Îmi place că după ce o întinzi pe ten, aceasta nu are un aspect făinos pe față. Eu sunt tare mulțumită de ea.

produse-machiaj-bottega-verde

Pentru machiajul ochilor folosesc câteva produse de bază, ca cele de mai sus. Dacă intenționez să îmi aplic un fard de ochi, atunci îmi pun și un primer. Primerul are rolul de a fixa fardul și să nu-i permită acestuia să se adune. Sunt mulțumită de primerul de la Bottega Verde.  Este un produs bun și spornic. Se aplică o cantitate mică și se întinde pe toată pleoapa. Eu nu am observat ca acesta să schimbe nuanța fardului. Se usucă imediat ce este întins pe piele și după asta poate fi aplicat fardul de ochi.

fard-bottega-verdeDe această dată am folosit un fard de pleoape mono de la Bottega Verde culoarea ocru. Are o rezistență medie spre mică dacă nu este aplicat cu primer. Din acest motiv îl recomand împreună cu primerul.

rimel-gene-infiniterimel-bottega-verderimel-gene-infinite-bottega-verdeRimelul Gene infinite cu Aloe vera și vitamina A m-a cucerit cu designul nu interesant. Periuța permite ca fiecare geană să fie mângâiată de acest rimel și să le separe atât de bine și să le ofere o oarecare alungire. Eu sunt foarte mulțumită de acest rimel. Rezistă foarte bine peste 8 ore și niciodată nu am avut surpriza să mă trezesc cu bucăți de rimel sub pleoape. Recunosc că m-am chinuit foarte mult să surprind în poze acest rimel. Nu m-am specializat în a face poze atât de aproape și cele mai bune imagini sunt acestea.

creion-ochi-bottega-verdecreion-de-ochiCreionul de ochi maro de la Bottega Verde are o consistență cremoasă și este foarte ușor de folosit. Eu îl aplic la baza pleoapei și îl blenduiesc puțin cu o pensulă sau chiar îl las aplicat pur și simplu. Datorită faptului că este moale și liniile se trasează foarte ușor, nu se pot crea linii foarte fine. Dacă vreau să-mi trasez o linie fină, folosesc suplimentar și un tuș. Folosit blenduit are o rezistență bună. Aveam nevoie de un astfel de creion. Eu mi-am luat o nuanță maronie și exista și varianta pe negru.
luciu-de-buzeLuciul de buze de la Bottega Verde cu rezistență îndelungată în nuanța roz catifelat. Am vrut să-mi iau un luciu care să stea cât mai mult pe buze. Nu pot spune cu exactitate cât rezistă pentru că după maxim 4 ore m-a luat setea, foamea sau alte mici tentații cărora nu le-am putut face față.

luciu-rezistent-bottega-verdeMi-am ales nuanța potrivită și cred că mi-aș mai dori să mai încerc și alte nuanțe. Este un luciu de buze perfect pentru a fi strecurat în portfardul din geantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *