Ioana Radu: Review > A doua comandă de produse Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe ioanaradu

Prea multe chestii nu ar fi de spus în introducere, mai ales că am detaliat impresia pe care mi-a lăsat-o fiecare produs în parte, astfel încât să vă faceţi o idee clară despre produsele pe care le-am comandat de data aceasta. Cert este că m-am îndrăgostit de calitatea oferită de Bottega Verde şi îmi iau la fiecare nouă comandă produse cu arome pe care nu le-am mai încercat, astfel încât să reuşesc să le testez pe toate de-a lungul timpului şi să-mi aleg preferatele. Seems fair, right? :D

colet Bottega Verde frumusetea este in tine (foto1)

Iată care sunt cele 7 produse comandate cel mai recent de la BottegaVerde.ro:
1. Gel de duş Magnolie Neagră (din colecţia „Nectaruri preţioase”)
2. Gel de duş tonifiant cu săruri din Marea Moartă
3. Săpun lichid cu Aloe Vera (soft)
4. Săpun lichid cu extract de struguri roşii (delicate)
5. BB Concealer – Corector lichid cu extract de rodie şi vitamina E
6. Iris – parfum pentru sertare şi dulapuri
7. Magnet „Frumuseţea este în tine”

a doua comanda de produse Bottega Verde

Iar acum haideţi să le luăm pe rând.

Gel de duş Magnolie Neagră (din colecţia „Nectaruri preţioase”)

Dacă în momentul în care am deschis coletul şi am mirosit acest gel de duş reacţia mea a fost una mai mult decât pozitivă, atunci reacţia din timpul duşului a fost cam de 5 ori mai pozitivă. Pentru a descrie acest gel de duş sunt tentată să spun „Fantastic! Minunat! Luxos! Dreamy!” şi aş putea continua cu alte cuvinte din aceeaşi arie. Însă cobor puţin de pe piedestalul aromei de magnolie neagră şi îmi caut cuvintele…

Este un gel de duş cremos, cu o nuanţă frumoasă de alb perlat. Are o aromă finuţă în tub, aromă care se transformă într-un nor de emoţii cu care ne îmbrăcăm sub duş. Parfumul este asemănător parfumurilor de lux. E ca şi cum ar fi o variantă de gel de duş de la Dior, Givenchy sau Hugo Boss. N-am avut niciodată un gel de duş precum acesta cu magnolie neagră. E de-a dreptul fabulos! Mi-a plăcut atât de mult cum miroase încât n-am vrut să mă dau cu loţiune după ce am ieşit de la duş, ca nu cumva să acopăr mirosul de magnolie neagră, sperând în gând să rămână pe piele. Şi chiar aşa s-a întâmplat. Cred că vreo 2 ore mi-a mirosit pielea într-un mod finuţ, plăcut, delicat. Abia aştept să-mi comand şi alte produse cu Magnolie Neagră de la Bottega Verde.

Acest gel de duş are 200 ml şi costă 32 de lei la preţ întreg (21 de lei când este la reducere). Aş da pe el şi de 3 sau 4 ori mai mult, cam cât costă un gel de duş cu aroma unei ape de parfum de la un brand scump. Merită fiecare leu! Neapărat să-l încercaţi!

gel de dus Magnolie Neagra nectaruri pretioase Bottega Verde

Gel de duş tonifiant cu săruri din Marea Moartă

Acesta m-a cucerit pentru că este foarte fresh. Aş zice că ar putea fi încadrat cu uşurinţă în categoria „for men”, având aroma asemănătoare after shave-urilor. Este unisex sau masculin. Mie mi se pare perfect pentru verile toride, când tânjim după arome fresh, dar la fel de perfect îmi pare şi pentru a fi folosit după antrenamentul la sală.

Nu ştiu cum se împacă alte fete şi femei cu produsele cu aromă pentru bărbaţi, însă mie îmi plac foarte mult. Cred că unul sau două geluri de duş din decursul unui an sunt „for men”. Îmi plac pentru că sunt adepta aromelor foarte fresh, poate chiar mai mult decât a aromelor florale. Sunt genul de fată care foloseşte din când în când chiar şi antiperspirant „for men” :D. Nu ştiu dacă rezist să nu-l consum până plec iar în Suedia, adică peste o lună, astfel încât să îl poată folosi şi prietenul meu. Eventual mai plasez o comandă înainte de a pleca din ţară. Chiar îmi place foarte mult şi presimt că îi va plăcea şi lui.

gel de dus tonifiant cu saruri din Marea Moarta Bottega Verde

Săpun lichid cu Aloe Vera (soft)

Denumirea completă este „Săpun lichid hidratant şi calmant cu extract de Aloe Vera”. Admit faptul că prima impresie despre acest produs, din momentul în care am desfăcut coletul şi am mirosit acest săpun lichid, nu a fost una de încântare peste medie. La prima vedere (testare a mirosului, mai exact) am zis că e un săpun lichid obişnuit, că parfumul de Aloe Vera nu e ceva care să mă dea pe spate. Până la urmă nu e o floare extravagantă sau un fruct exotic. Însă am realizat cât de înşelătoare a fost prima impesie în momentul în care am folosit pentru prima dată acest săpun lichid.

În contact cu apa, săpunul lichid cu extract de Aloe Vera este o explozie de arome fresh. M-a dus cu gândul la dimineţile de vară în care mă relaxam la terasă cu un fresh rece de portocale cu grapefruit. Parfumul acestui săpun lichid este cât se poate de fresh. Da, o să recumpăr acest produs! Şi îl recomand cu foarte mare drag. Dacă vă plac aromele curate, fresh, cu siguranţă o să iubiţi şi voi acest săpun lichid.

Am impresia că lasă mâinile un pic fine, însă o să-mi dau seama mai bine de acest aspect după ce îl folosesc de mai multe ori. Ca aromă, însă, e „el capo di tutti capi” al aromelor fresh :D .

sapun lichid cu extract de struguri rosii si sapun lichid cu aloe vera Bottega Verde

Săpun lichid cu extract de struguri roşii (delicate)

Prima diferenţă pe care am observat-o între cele două săpunuri lichide este că fac parte din categorii diferite. Pe cel cu aloe vera scrie „soft” (şi are textura unui săpun lichid clasic), iar pe acesta cu struguri roşii scrie „delicate” (şi are textura cremoasă).

Admit, în materialul video de tip unboxing pe care l-am postat pe YouTube am fost mai impresionată de mirosul acestui săpun decât de cel cu extract de Aloe Vera. Acesta, cu Struguri Roşii, miroase a prăjituri cu fructe, a plăcintă sau a brioşe pufoase. Aşa mi se pare mie, sper să nu mă-nşele simţul olfactiv :D. Aroma delicată se păstrează şi în contact cu apa, rămânând un parfum dulceag, drăguţ, pretty… Însă îmi place mai mult cel cu Aloe Vera după ce am văzut că îşi schimbă mirosul în contact cu apa şi devine o explozie de arome fresh. Sunt totuşi adepta aromelor fresh, deci e firesc ca cel cu Aloe Vera să-mi placă mai mult decât acesta cu Struguri Roşii.

BB Concealer – Corector lichid cu extract de rodie şi vitamina E

Acesta a fost primul produs pe care l-am folosit din această comandă. Am ales să-l cumpăr pentru că era pe terminate corectorul pe care îl aveam şi m-am decis să iau un produs lichid pentru că am tot avut corectoare de tip baton în ultimii aproximativ 3 ani. Sincer, mi-era dor să am un corector lichid cu aplicator şi mă bucur că l-am luat pe acesta. Prima impresie despre el a fost că oferă o acoperire bună pentru un corector de tip BB (blemish balm). BB-urile sunt concepute în principiu pentru cine merge pe varianta mai naturală şi nu vrea să-şi încarce tenul cu prea mult glet :D. Personal folosesc BB şi în ceea ce priveşte fondul de ten, aşa că acest corector face echipă bună cu el.

Îmi place că nu este apos, nu curge de pe aplicator, aşa cum am păţit cu alt corector în trecut. Are o textură bună şi e uşor de aplicat. Pentru mine, care am ten mixt, corectoarele lichide nu sunt tocmai indicate, însă acesta chiar mi se pare a fi bun şi cred că o să continui să mi-l cumpăr după ce îl termin. Nuanţa nu prea am nimerit-o. Adică e ok, dar nu e la fix cu nuanţa fondului de ten pe care-l folosesc iarna. E nuanţa pe care o folosesc primăvara, vara şi toamna. Dar nu-i bai, că primăvara deja bate la uşă. Sper să-şi intre în drepturi cât mai repede :D .

Nuanţa pe care am ales-o eu este „bej natural”.
Iarna de obicei folosesc o nuanţă mai deschisă, precum „ivory” sau „nude”.

BB Concealer - Corector lichid cu extract de rodie şi vitamina E Bottega Verde

Iris – parfum pentru sertare şi dulapuri

Dacă ar fi să descriu în două cuvinte cum miroase acest produs şi care e părerea generală despre el, aş spune: Absolut genial! Iar eu nu-s fata care să folosească termenul “absolut” prea des, fiind mai degrabă adepta relativităţii. Aşa cum am specificat şi în materialul de tip “unboxing” de pe YouTube, am comandat acest produs pentru debara. Este locul în care îmi ţin cutiile cu adidaşi, pantofi şi muuulte alte chestii, aşa că e de la sine înţeles de ce mă interesează atât de mult debaraua. După ce a venit coletul şi am filmat materialul pentru YouTube, am desfăcut acest parfum pentru sertare şi dulapuri şi l-am prins în debara (cu şnurul din satin care era prins).

A doua zi, când am deschis uşa de la debara să verific dacă se simte ceva, am fost plăcut impresionată, ba chiar m-a cucerit de-a binelea aroma de iris ♥. Îmi place că e un parfum natural, adică nu are un miros sintetic. Am observat că acest aspect este valabil pentru toate produsele pe care eu le-am cumpărat până acum de la Bottega Verde. Când se duce aroma, o să-ncerc şi altele. Însă cred că acesta cu iris o să fie mereu preferatul meu. Mi-e greu să cred că există vreun parfum pentru dulapuri care să miroasă mai bine de atât.

iris parfum pentru sertare si dulapuri Bottega Verde (foto1)

iris parfum pentru sertare si dulapuri Bottega Verde (foto2)

iris parfum pentru sertare si dulapuri Bottega Verde (foto3)

Magnet „Frumuseţea este în tine”

Ultimul produs din comanda aceasta a fost magnetul. L-am adăugat înainte de finalizarea comenzii. Practic, sub lista cu produsele pe care vrem să le comandăm, apare o întrebare despre donaţii, întrebare la care de data aceasta am răspuns afirmativ. Apoi am selectat suma (am avut de ales între donaţie de 5 lei şi donaţie de 25 de lei) şi mi-a apărut un meniu cu magneţi pentru că am ales să donez doar 5 lei. Sincer, văzusem astfel de magneţi la câteva prietene care au comandat înainte de mine de la Bottega Verde şi chiar voiam şi eu să-mi iau unul. Iar acum, că mi-am ales unul din cele 8 modele, şi sunt plăcut impresionată de calitatea lui, plănuiesc să-mi iau şi altele :D. Pentru persoanele care aleg să doneze 25 de lei în loc de magnet rimesc o sacoşă din bumbac (poate fi folosită în locul pungilor din plastic de unică folosinţă, ca să protejăm mediul). Donaţiile se duc către un proiect de împădurire a zonelor din sudul României. Bottega Verde se implică în astfel de proiecte, fiind un brand care pune accent pe protejarea naturii ♥.

magnet Bottega Verde frumusetea este in tine Ioana Radu

Concluzii &… something more :D

Sunt extrem de încântată şi de produsele pe care mi le-am comandat de data aceasta de pe site-ul BottegaVerde.ro. Îndrăgesc acest brand nu doar pentru faptul că produsele sunt de calitate, ci şi pentru grija pe care o au faţă de natură şi implicarea în diferite proiecte. Este un brand cu care sunt pe aceeaşi lungime de undă. De asemenea, la fiecare comandă (indiferent de valoare) se oferă un produs cadou la alegere dintre gel de duş, săpun lichid, săpun solid ori cremă de mâini. În plus au transport gratuit la comenzile a căror valoare trece de 100 de lei.

Pentru că simpatia e reciprocă ^_^, am început o colaborare cu ei, iar prin intermediul acestei colaborări voi, cei care mă citiţi, puteţi beneficia de o reducere suplimentară de 10% la comandă (indiferent de suma de care comandaţi şi indiferent dacă produsele sunt deja reduse sau nu). Codul de reducere suplimentară de 10% este IOANARADU şi pot beneficia de el primele 10 persoane care vor comanda de pe site-ul BottegaVerde.ro. Codul trebuie pus într-un câmp special care apare în coşul de cumpărături, în partea dreaptă.

E momentul potrivit să încercaţi şi voi aceste produse ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *