Este untul de shea benefic pentru piele?

Cea mai bogata hrana pentru piele, untul de shea, de ani de zile considerat o adevarata comoara de elemente nutritive pentru epiderma, este un aliat de neinlocuit pentru a conferi tuturor tipurilor de piele tonicitate si un aspect catifelat.

Untul de shea a fost descoperit in Africa in urma cu sute de ani. Este o substanta bogata, de culoare crem, extrasa din nucile arborelui african de shea, cu proprietati naturale de calmare si de hidratare, fiind folosit pentru tratamentele de ingrijire a pielii si a parului. Este foarte bogat in vitaminele A, E si F. Acesta are protectie UV (SPF 6) si ofera pielii acizii grasi si substantele nutritive necesare pentru producerea de colagen.

Untul de Shea este bogat in nutrienti, inclusiv vitamina A, foarte bine cunoscuta pentru proprietatile de vindecare si de tratare a petelor, a ridurilor, a eczemelor si a dermatitei, precum si a arsurilor si a vergeturilor. Este, de asemenea, bogat in antioxidanti, cum ar fi vitamina E, precum si polifenoli si fitonutrienti. Aceste ingrediente fac din untul de shea un anti-inflamator minune, fiind motivul pentru care functioneaza atat de bine la hidratarea si la calmarea tuturor tipurilor de piele .

Laboratoarele BottegaVerde.ro au studiat beneficiile untului de shea  si au creat o gama de produse pentru ingrijirea corpului, care profita de ingredientele active de ultima generatie si de proprietatile acestui ingredient natural, pentru a proteja pielea, pentru a o hidrata, a conferi tonicitate si un aspect catifelat.

Unt de shea – crema nutritiva pentru fata cu unt de shea, 55lei, este potrivita tuturor tipurilor de piele, chiar si celor uscate si exigente. Aceasta crema asigura hidratarea necesara in timp si o piele mai catifelata si mai elastica. Formula sa bogata, profita de capacitatea emolienta, nutritiva si protectoare a untului de shea si a uleiului de shea. Folosita ziua, ofera moliciune si protectie imediata, prevenind formarea micilor riduri si semnelor de stres. Utilizata seara, crema ofera hidratare.

Unt de shea – unt de corp cu unt de shea, 50lei, contine o formula ideala pentru a darui tuturor tipurilor de piele tonicitate si o atingere moale. Parfumul sau, dulce si delicat, si textura sa, cremoasa si compacta, va rasfata pielea, redandu-i catifelarea si atingerea moale pur si simplu irezistibila. Este ideal pentru toate tipurile de piele, in special pentru cea uscata.

Unt de shea – gel de dus bogat cu unt de shea, 20lei, moale si cremos, gelul de dus cu unt de Shea invaluie corpul intr-o imbratisare catifelata care aduce pielii un plus de hidratare. Este un amestec de ingrediente active,printre care este foarte important cu un derivat de unt de Shea, care are prorpietati extraordinare de emoliere si hidratare. Moale si cremos, gelul de dus cu un de Shea invaluie corpul intr-o imbratisare catifelata. Este un amestec de ingrediente active,printre care este foarte important cu un derivat de unt de Shea, care are prorpietati extraordinare de emoliere si hidratare.

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina a tenului tau, alege produsele naturale care iti redau sanatatea si stralucirea pielii. Incearca produsele din gama Unt de Shea. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *