Descopera noua ilustratie a lunii mai „Frumusetea este in tine”

Campania BottegaVerde.ro „Frumusetea este in tine” ne pregateste pentru sezonul fierbinte. In bataia razelor fierbinti de soare si in mijlocul naturii care a inceput sa se trezeasca la viata, Liliana Arnaut, ilustratoarea din spatele campaniei, cea care deseneaza luna de luna mesajele inspirationale, ne sfatuieste luna aceasta sa constientizam frumusetea din jurul nostru – „Respira frumusetea”.

Filosofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”.

Din dorinta de a te implica si pe tine activ in grija manifestata pentru natura, ne alaturam proiectului Padurea Copiilorinitiat de ViitorPlus si te invitam sa ne ajuti sa sustinem impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.

Printr-o donatie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea noastra un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania „Frumusetea este in tine” realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut!

Tot ce trebuie sa faci este ca, inainte de finalizarea comezii, sa selectezi una dintre cele doua variante (pentru a dona 5 sau 25 lei) si sa-ti alegi mesajul campaniei care doresti sa se regaseasca pe magnet, respectiv plasuta. Donatia va fi adaugata in cosul tau Bottega Verde si trebuie sa plasezi comanda pentru a realiza donatia. Comenzile nu pot contine exclusiv donatia.

Colectioneaza in fiecare luna mesajele motivationale, fie ca e vorba de magnet sau plasuta, iar noi te inscriem automat in tombola campaniei, unde poti castiga vouchere de cumparaturi in magazinul online Bottega Verde.

Frumusetea este in tine! Descopera si tu magia gestului de a oferi si frumusetea creativitatii redate de Liliana Arnaut.

Poti alege intre magnetul sau plasuta cu mesajul campaniei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *