Ai incercat vreodata sa folosesti produse cosmetice pe baza de piper rosu

Piperul, unul dintre cele mai vandute condiment din toate timpurile, provine din zona de sud a Indiei, iar in prezent, Vietnam este tara cu cea mai mare productie de piper la nivel mondial, aceasta furnizand, incepand cu anul 2008, aproximativ 34% din cantitatea de piper existenta pe piata internationala.

Piperul roz provine din fructele uscate ale unei specii diferite din familia Piperaceae – Schinus Terebinthifolius. Acest condiment este mai degraba aromat decat iute, fiind de multe ori ales ca decoratiune si mai putin pentru gust. Totusi, de curand au fost descoperite si beneficiile pe care le are asupra pielii si a fost inclus in tratamentele de infrumusetare.

BottegaVerde.ro a descoperit beneficiile acestui ingredient activ si a creat gama de produse Pepe Rosa. Produsele Bottega Verde de ingrijire a corpului sunt cu adevarat speciale – laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare ale Bottega Verde selectioneaza, cu cea mai mare atentie, ingredientele active functionale cele mai fine, pentru a crea formule unice care sa sintetize imbinarea armonioasa dintre stiinta si natura.

Celebrul condiment este apreciat pentru efectele antioxidante, antiinflamatorii si antibacteriene. Prin efectul de descompunere a celulelor de grasime piperul ajuta la mentinerea siluetei oferind, in acelasi timp, energie.

Pentru o stare plina de energie, curatare si o silueta de invidiat foloseste Pepe Rosa – gel de dus cu extract de piper roz (400 ml). Dusul tau va deveni din ce in ce mai placut!

Daca esti in cautarea unei creme de corp fara parabeni si formaldehida, alege Pepe Rosa – crema de corp cu extract de piper roz. Este un adevarat festin care se contopeste cu pielea, oferind un sentiment minunat de catifelare.

Piperul imbunatateste transferul beneficiilor altor plante in diferite zone ale corpului, maximizand eficienta altor alimente sanatoase pe care le consumam. De aceea adaugarea de piper in alimentele noastre preferate nu numai ca ne incanta papilele gustative, ci sporeste disponibilitatea si accesibilitatea nutrientilor in sistemul nostru.

Pepe Rosa – balsam buze protejeaza si hraneste buzele. Nu contine parabeni sau formaldehida. Acest balsam ofera protectie pe durata intregii zile. Datorita compozitiei sale speciale, acesta ingrijeste impotriva vantului, soarelui sau frigului, pastrandu-le sanatoase si hidratate. La fiecare aplicare, buzele vor avea mai multa elasticitate si suplete.

O echipa de cercetatori din Londra a descoperit ca piperul poate ajuta la vindecarea bolilor de piele numite vitiligo, o maladie care depigmenteaza portiuni din piele, facandu-le albe-rozalii. Studiile arata ca piperina, substanta care da gustul iute piperului, poate stimula pielea sa produca pigment. Aplicarea piperinei pe zonele afectate combinata cu terapia cu ultraviolete a dat rezultate mult mai bune decat orice alt tratament pentru vitiligo. In plus, piperina protejeaza pielea de efectele nocive ale expunerii in exces la radiatiile ultraviolete.

Piperul Roz, pe langa multiplele beneficii, confera si o aroma delicata si un efect de tonifiere a pielii. Produsele din gama Pepe Rosa nu contin parabeni, coloranti, silicon sau SLS. Acestea sunt testate dermatologic, au un PH neutru si sunt recomandate de asemenea persoanelor cu pielea sensibila sau alergii.

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru fiecare tip de piele, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o piele perfect sanatoasa, alege produsele naturale de ingrijire. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *