Choose to shine: Bottega Verde – Comanda cu iz de violete si mar verde

Acest articol a aparut prima data pe Choose to Shine.

Au trecut deja 5 luni de la ultima mea comanda Bottega Verde. Nici nu stiu cum zboara timpul. Deja se apropie sesiunea *lacrima*.
Privind totusi partea buna, se aproapie vara, iar printre principalele mele preocupari se afla si gasirea unei creme hidratante perfecta sezonului cald. Nu cer prea multe: sa hidrateze bine si in profunzime, sa intre EXTREM de repede in piele si sa miroasa bine. Nu o gasesc prea des, si colac peste pupaza, daca o gasesc ma satur de miros dupa doua saptamani.
Prima oprire in gasirea cremei de corp perfecte este crema de corp cu extract de violete si ulei de migdale dulci de la Bottega Verde.
Recunosc ca ambalajul este cel care m-a facut sa ma opresc la ea. Nu am mai avut produse cu violete. Nu as putea spune daca reda perfect mirosul violetelor dar cand am deschis capacul ma lovit un miros intens de flori. Nu sunt experta in flori dar visez ca buchetul meu de mireasa sa miroasa exact asa!
Hidratarea pe care o ofera este una desul de light, dar de durata ceea ce nu poate decat sa ma bucure pentru ca aplicarea cremei de corp in mod regulat imi cam da batai de cap, spre rusinea mea.
Intra destul de repede in piele, la un minut de la aplicare sunt gata sa ma imbrac.
Ceea ce m-a uimit cel mai tare este rezistenta mirosului. A persistat foarte mult timp de la aplicare, iar in primele 2-3 ore camera in care imi aplicam crema mirosea foarte intens a flori.
Pentru a lungi durata parfumului am aplicat spray-ul din aceasi gama.
Nu am prea multe sa va spun despre acest spray. Completeaza perfect crema de corp si miroase…a gradina de flori in varf de munte. Ce poti vrea mai mult de atat?
Asa cum v-am mai spus, iubesc genul asta de produse pentru ca il folosesc atat pe corp, dupa aplicarea lotiunii, cat si pe lenjeria de pat.
O sa incerc cu siguranta toate variantele disponibile pentru aceste spray-uri pentru ca sunt multifunctionale si imi plac tare, tare mult.
Ultimul produs comandat este masca scrub cu mar verde, un produs cu care am crezut ca nu o sa ma inteleg pentru ca l-am folosit gresit.
 Nu citesc niciodata instructiunile, altfel as fi aflat ca trebuie aplicat dupa curatarea tenului si lasat 2-3 minute se actioneze. Are particule exfoliante maricele dar nu foarte multe. Ceea ce imi place insa la el este faptul ca particulele sunt integrate intr-o crema, astfel produsul lasa tenul curat dar in acelasi timp si hidratat. Imi place sa il aplic dupa dus cand porii sunt deschisi.
Oh, am uitat sa precizez ca are un miros superb cu o intensitate medie. Miroase exact a mere verzi si nu se simte deloc mirosul ala specific substante chimice. Love it, love it, love it!
Cam asa a aratat ultima mea comanda la Bottega Verde insa abia astept sa o dau pe urmatoarea pentru ca acum unele dintre produsele de pe wishlit-ul meu nu au fost pe stoc dar trebuie sa intru neaparat in posesia lor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *