Ingrijeste-ti pielea dupa o zi de plaja

Sedintele prelungite la soare iti garanteaza un bronz de invidiat, insa dupa o baie solara pielea are nevoie de o ingrijire speciala. Specialistii BottegaVerde.ro iti audc in vedere cateva sfaturi de urmat, care vor avea, cu siguranta succes si vor atenua senzatia de arsura.

Produsele de ingrijire a corpului de la BottegaVerde.ro hidrateaza cu delicatete pielea expusa razelor soarelui, stimuland bronzul frumos si sanatos, evidentand frumusetea si stralucirea pielii. Fiind vorba de cosmetice naturale, acestea ofera protectie ridicata, dar mai mult decat atat functioneaza precum niste veritabile tratamente de infrumusetare.

Aspirina salvatoare

Primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand te-ai ars de la soare este sa iei o aspirina. Acest medicament reduce inflamatiile, deci calmeaza iritatiile si roseata. Foarte important este sa iei pastila cat mai repede dupa expunerea la soare.

Aplica foarte multa crema hidratanta

Atunci cand ne expunem pielea la soare, ea devine mai uscata. Tocmai de aceea, hidratarea este atat de importanta in aceasta perioada a anului. Roseata provocata de soare poate fi vindecata cu o lotiune speciala pentru dupa plaja, calmanta, hranitoare si hidratanta. Este important sa ai in vedere faptul ca lotiunile care contin ingrediente anti-inflamatoare, scad gradul de uscare si iritare. Foloseste protectie solara – crema dupa plaja, emolienta si hranitoare, cu ulei de nuci braziliene si fructul pasiunii – pentru a mentine bronzul. Aplica lotiunea cat de des posibil.

Comprese sau dusuri reci

O alta metoda pentru calmarea pielii arse de soare este sa aplici comprese reci sau gheata pe suprafata afectata. Aceasta actiune ajuta si la vindecare.

La fel de indicate sunt si dusurile sau baile cu apa rece. Nu uita sa folosesti protectie solara – gel de dus delicat si revigorant cu lapte de cocos si extract de lime. Este un gel de dus invaluitor, care mixeaza o excelenta stare de bine cu emotii exotice. Cu lapte de cocos si extract de lime, curata delicat fara a pune in primejdie bronzul. Spuma sa de un parfum cuceritor, lasa pielea moale si profund parfumata.

Protectie solara – vanilie neagra si monoi – balsam pentru dus, dupa soare, cu extract de monoi si vanilie neagra este un produs minunat, ce hidrateaza si calmeaza piele dupa expunerea la soare si care se foloseste numai sub dus. Pielea umeda absoarbe imediat formula speciala a acestui balsam imbogatit cu extract de vanilie, monoi, ulei de migdale dulci si vitamina E, si ajuta la combaterea stresului provocat de expunerea la soare, oferindu-i hidratare. Avand o textura bogata si foarte parfumata, ofera o imediata senzatie de bunastare, iar pielea devine mai hidratata si mai moale.

Ingrijeste buzele

Sper ca ai aplicat un balsam de buze cu SPF pe parcursul zilei. Buzele pot fi cu usurinta arse de soare si acest lucru va fi un pas important in a  ingriji aceasta zona delicata. Aplica pe buze un balsam si lasa produsul sa padrunda in piele. Se vor simti instantaneu hidratate si moi. Incearca protectie solara – stick de protectie, pentru buze, cu aloe si vitamina c – protectie inalta spf 30, rezistent la apa.

Exfoliaza

Dupa cateva zile de la expunerea excesiva la soare, pielea ta va incepe sa se cojeasca. De aceea, foarte importanta este exfolierea. Doar asa vei reusi sa inlaturi stratul de celule moarte si sa faci loc unui nou strat de celule sanatoase. Astfel, pielea ta va capata un aspect stralucitor si uniform.

Bea apa

Este greu sa iti amintesti sa  bei cele opt pahare de apa pe zi atunci cand te distrezi atat de bine pe plaja. Dar acum ca esti acasa, poti sa ai grija de sanatatea ta si de hidratarea interioara, inainte de a pleca iar la plaja. Bea cateva pahare de apa. Iti promit ca te vei simti mult mai bine.

Nu te mai expune la soare fara protectie solara

Ar trebui sa stii cat de importanta este protectia solara, mai ales acum dupa ce te-ai ars. Doar cu ajutorul cremelor cu SPF vei da pielii ragaz sa se vindece.

Foloseste o crema cu factor de protectie ridicat pentru pielea sensibila, deoarece acum are mult mai multa nevoie de ingrijire si protectie. Recomandat este laptele de protectie protectie solara – lapte de protectie, pentru pielea sensibila si delicata, cu maxnolia si ulei de argan – protectie inalta spf 30 – rezistent la apa.

Filosofia BottegaVerde.ro este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent numai ingrediente naturale sau ingrediente pe care le numim „chimia verde”.

BottegaVerde.ro a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor BottegaVerde.ro. Astazi, BottegaVerde.ro concepe si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia si numarul 1 in cosmetice naturale. Mai multe informatii pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *