Stiluri de machiaj pentru miresele anului 2017

Ziua in care imbraca rochia de mireasa este unul dintre cele mai asteptate evenimente din viata fiecarei femei, iar totul in aceasta zi trebuie sa arate impecabil. Machiajul trebuie sa puna in evidenta trasaturile frumoase ale miresei, personalitatea si stilul, dar in acelasi timp trebuie sa se asorteze si cu rochia, coafura, pantofii si accesoriile.

Pentru un machiaj profesional pentru mireasa, specialistii BottegaVerde.ro va prezinta cele mai indicate recomandari sunt culorile luminoase si cat mai naturale.

In primul plan trebuie sa fie rochia de mireasa, machiajul venind ca si o completare minora. Daca totusi vrei sa iesi putin in evidenta, poti sa o faci cu un ruj rosu intens, dar machiajul ochilor trebuie sa fie unul cat mai natural si cat mai subtil pentru a fi in ton cu simbolistica nuntii.

Make-up mireasa pentru ochi caprui

Culorile neutre, cum ar fi griul, piersica și chiar maroul sunt cele care merg fantastic cu ochii caprui si poti incerca linistita eyeliner-ul cu toate aceste culori, deoarece va va pune in evidenta atat culoarea, cat si forma ochilor. S-ar putea sa-ti placa un machiaj mai sclipitor, mai profesional, sau unul mai subtil si simplu de facut acasa. Cele mai potrivite culori sunt cele deschise – roz, alb, nude, crem, cu un contur puternic care sa vina in contrast.

Tonurile metalice, cum ar fi auriul, bronzul, maroul și chiar rozul sunt culorile care pot face cu adevărat ochii căprui sa iasă în evidență.

Movul este una dintre culorile care merg foarte bine cu ochii căprui. Un machiaj potrivit pentru mireasa cu ochii caprui poate fi realizat din culori precum movul si auriul. Poti avea un machiaj perfect si totodata usor de realizat.

Make-up mireasa pentru ochi albastri

Pentru machiajul ochilor, incearca un maro-portocaliu. De asemenea, poti folosi si griul, violetul, albastrul si argintiul. Pentru a sublinia ochii albastri, foloseste maroul și umbre. Nuantele calde vor contrasta ochii albastri, ceea ce ii face cu adevărat sa iasa in evidenta.

De asemenea, poti folosi in mod special nuantele argintii si cele aurii, in combinatii uluitoare. Pana la urma urmei ochii sunt cei care va pun in evidenta machiajul, si nu invers.

Make-up mireasa pentru ochi verzi

Cu ochii verzi se asorteaza foarte bine nuantele de mov, violet, maro, chiar si cele de verde si galben. Cel mai mult in cazul unui machiaj mireasa profesionist conteaza sa-ti placa tie si sa se potriveasca cu forma fetei, cu tinuta si uneori chiar si cu accesoriile pe care alegi sa le porti in ziua nuntii. Daca alegi sa-ti faci un machiaj profesionist, te poti lasa pe mana specialistului sau poti sa-i spui ce anume vrei.

Tenul va fi obligatoriu proaspat, natural si luminos. Se accentueaza obrajii pentru a le da o stralucire rozalie sau piersicie. Fardul de obraz roz pal poate fi greu de purtat, asa ca alege o nuanta cremoasa cu particule sidefate, pentru a oferi obrajilor tai o stralucire roz, magulitoare. Sau daca nu, blush-ul de culoarea piersicii este foarte potrivit in machiajul mireselor. Opteaza pentru fard de obraz si iluminator compact, spf 30.
Se pune accent si pe tenul stralucitor obtinut cu ajutorul iluminatoarelor, pudrelor si cremelor cu particule sclipitoare.

Aplica fond de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine, 47 lei. Are un efect puternic de iluminare, lasand tenul catifelat, fiind foarte lejer si absorbindu-se rapid in piele. In plus, va rezista timp indelungat pe ten, evitand transferul sau tonurile lucioase care apar dupa cateva ore de la aplicare.


Foloseste stick-ul corector pentru a acoperi perfect cearcanele, prin tapotare usoara, astfel incat sa uniformizeze machiajul. Acesta se aplica direct in jurul ochilor. Incearca corector stick cu ulei de migdale dulci si vitamina E, 31 lei.

Un strat de pudra pulbere este necesar pentru a fixa un machiaj bine realizat. Indeparteaza excesul de stralucire al fetei si confera un plus de rezistenta fondului de ten. Inmoaie o pensula rotunda in pudra, indeparteaza excesul si apoi, aplic-o din centrul fetei catre exterior prin miscari de tapotare.

Pentru a fixa fondul de ten se foloseste o pudra compacta, rezistenta la apa. Se aplica prin miscari de tapotare pe toata suprafata tenului, fara a uita de zona gatului. Incearca pudra rezistenta la apa cu ceara de albine si ulei de macadamia, 65 lei.

Sprancenele nu trebuie nici ele neglijate, reprezentand un aspect important, dand contur expresivitatii fetei, avand un rol foarte important in reusita machiajului. In continuare se merge pe ideea de natural, miresele preferand sprancenele cat mai putin stilizate, insa apeland la ajutorul unui bun cosmetician pentru a le conferi o forma cat mai naturala.

BottegaVerde.ro dispune de game variate de produse de make-up, farduri de peoaple, rujuri si produse de ingrijire persoanala. Pentru o gama variata, acceseaza site-ul www.bottegaverde.ro.

Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendida campie intinsa este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor Bottega Verde.

Familia Lavino a dezvoltat compania concentrandu-se pe ceea ce stiau sa faca italienii: implicata in diverse sectoare ale comertului, iubitoare de natura si de produse naturale, deschide un mic magazin pe baza de plante in Pienza, dedicat in producerea cosmeticelor naturale.

Din acel moment, valorile unei companii ale unei familii italiene, combinate cu cele ale unei frumuseti naturale si sincere se consolideaza intr-o istorie de mare succes.

Astazi, Bottega Verde concepe produse si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia: in peste 40 de ani de existenta, a dat un nou sens expresiei „de la producator la consumator”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *