Cleopatra Coman: La vita e bella (arome si cosmetice din Italia)

Acest articol a aparut prima data pe Cleopatra Coman.

Tin minte ca, atunci cand eram mai mica, imi placea sa admir si sa testez paletele de machiaj ale mamei mele. Una dintre ele mi-a atras atentia in mod deosebit, pentru ca era cea mai mare si avea o gama larga de culori in care puteam sa imi bag degetetelele. Primita din Italia, de la prietenele mamei stabilite acolo, paleta era un adevarat mister pentru mine, pana cand, la un moment dat, curioasa fiind sa vad ce brand este, am privit pe spatele ei si am vazut scris cu litere mici si cu font italic : Bottega Verde. Nu stiam nimic despre acest brand si pentru ca pe vremea aia nu prea aveam acces la internet, nici nu am cautat sa vad despre ce brand este vorba. 10 ani mai tarziu, am aflat ca este vorba despre brandul numarul 1 in Italia, un brand cu produse spectaculoase as putea spune, datorita gamelor complexe si aromelor extravagante.

Intr-o seara de luni (sau marti?) am hotarat sa intru si eu pe website-ul acestui brand si sa vad daca ar fi ceva ce mi-ar putea atrage atentia. Asa am adaugat in cos vreo 4 produse, urmand sa primesc si un cadou dragalas si super frumos parfumat. Mare mi-a fost mirarea ca a doua zi, pana la pranz, tineam in mana un pachet frumos impachetat, ce continea cele mai atragatoare produse cosmetice, precum si mesajul din fotografia de mai jos. Cred ca italienii au avut o viziune minunata cand au creat aceste produse si desi a fost prima data cand am avut ocazia sa le incerc, nu am fost dezamagita, chiar din contra!

Produsele comandate si-a facut loc in rutina mea de ingrijire zilnica si cele despre care vreau sa va povestesc azi sunt un gel de dus si o crema de corp, ambele superb parfumate si de o calitate minunata!

Recunosc ca, atunci cand vine vorba despre cosmetice, imi cumpar produse uneori ghidata de emotiile ce mi le starnesc si nu neaparat ca am nevoie de ele. Nu mai aveam nevoie de inca un gel de dus sau oja sau crema de corp, dar cand am vazut minunatul gel de dus cu aroma de magnolie si eticheta de un violet regal, am zis ca trebuie sa fie al meu! Desi initial voiam sa imi iau varianta cu bujor, gelul de dus cu magnolie m-a atras intr-un mod deosebit, amindindu-mi ca, in fata casei mele de la Maramures, ma asteapta in fiecare primavara, magnolia mea pe care am primit-o cadou atunci cand m-am nascut. Cumva am o atractie deosebita fata de acesti copaci decorativi in special pentru magnolia mea pentru ca de fiecare data cand o privesc sau o ating, simt o conexiune intensa cu ea si o energie vie ce reuseste sa mi-o transmita. Gelul de dus Magnolia Nera de la Bottega Verde este cel mai spectaculos gel de dus pe care l-am incercat vreodata! L-a detronat chiar si pe batranul Dove cu aroma de vanilie, intocmai pentru ca este sexy, misterios si mai are…ceva.
 
Gelul de dus cu magnolie de la Bottega Verde este un produs extrem de parfumat, avand o aroma diferita de ceea ce am incercat pana acum. Elegant, misterios si sexy, buchetul de arome a acestui produs se deschide superb in acorduri florale, delicate.

Note de varf: fructe de mandarin, piersica, fructe; Note de mijloc: flori de trandafir, iasomie, iris; Note de baza: orientale, lemn de santal, lemn de cedru, pathouly, vanilie, muschi.

 Facand parte din gama “Nectaruri Pretioase”, gelul de dus este un adevarat rasfat sa il folosesti. Aroma lui minunata se pastreaza pe piele ore bune dupa dus si se transfera chiar si pe haine, reusind sa inlocuiasca cu succes orice parfum, pe timp de vara. Cu o textura catifelata, regala, gelul de dus curata bland pielea si o invaluie ca o matase, in aroma minunata a florilor de magnolie.
Secretul acestui gel de dus este extractul de boboci de magnolie care il fac un produs cu adevarat deosebit.
Singura mea observatie la acest gel de dus ar fi faptul ca daca aveti pielea din acea zona mai sensibila, sa evitati sa il folositi si acolo. Optati pentru un sapun intim special conceput pentru acea zona, pentru ca totul sa fie echilibrat si confortabil la final ?
Irisul este una din florile mele preferate de cand bunica mea cultiva in gradina ei irisi violet ce infloreau in fiecare primavara. M-am bucurat sa vad explozia de arome din crema de corp Iris Bianco, imbogatita cu lapte de iris alb, un adevarat rasfat dupa dus. Crema de corp reuseste sa hidrateze chiar si cea mai uscata piele (precum pielea mea de pe picioare) si sa o inveleasca intr-un film protector si satinat gratie untului de shea. Cu proprietati emoliente, laptele de iris alb hraneste pielea si o imbraca intr-o aroma senzuala.  Cumva, celelalte produse ale mele au intrat intr-o mica pauza de la folosire si in fiecare zi ma asteapta pe masuta de machiaj, crema cu iris.

Recunosc ca am ales-o si pentru ambalajul dragut, care arata atat de bine printre celelalte obiecte de decor si flori ce le am in dormitor. Aroma ei este compusa din:

Note de varf: lamaie, portocala, ylang ylang, cacao; Note de mijloc: orhidee, violeta, iris, caramel; Note de baza: vanilie, mosc.


Cumva, crema asta reuseste sa transmita multe din spiritul italian, acea senzatie de rasfat, libertate si eleganta, aproape confirmand sintagma “la vita e bella”. 
Cu siguranta sunt nerabdatoare sa mai incerc si alte arome minunate florale marca Bottega Verde, dar pentru ca stiu ca si voi sunteti tentate de aceste produse, vreau sa va ofer un cod de reducere de 10
%, pentru primii 10 care comanda de pe site-ul bottegaverde.ro. 

Foloseste codul PASSIONFORSTYLISHLIFE inainte sa finalizezi comanda si bucura-te de extra reducere pe langa reducerile deja existente pe site! Grabeste-te! Doar primii 10 care vor comanda cu acest cod vor beneficia de reducere! ? Spune-mi apoi, dupa ce le testezi, cum ti s-au parut!

  Ai incercat produsele Bottega Verde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *