Invata sa aplici corect blush-ul

Foarte multe femei folosesc gresit fardul de obraz. Fie ca aleg nuante nepotrivite tenului lor, fie ca il aplica gresit, cert este ca, de cele mai multe ori, rezultatele nu sunt tocmai cele dorite. Secretul consta in alegerea nuantei potrivite si in aplicarea acesteia conform fizionomiei tale.

Daca nu este aplicat corect, fardul de obraz poate strica tot machiajul. Pentru rezultate spectaculoase, Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro iti explica lucrurile de care trebuie sa tii cont pentru a gasi culoarea si textura potrivita, dar si tehnici despre cum sa-l aplici.

Cum alegi culoarea potrivita pentru fardul de obraz

Blush-ul se gaseste in diferite culori, dintre care trebuie s-o alegi pe cea potrivita tenului tau:

Roz – lumineaza tenurile deschise sau foarte inchise.

Fard de obraji cu extract de aloe si brusture – cu efect de maxima stralucire – roz este o pudra extraordinar de moale si catifelata, cu un mod exceptional de aplicare, punand natural in evidenta conturul fetei. Rezultat al celei mai avansate tehnici de ordin cosmetic, produsul este alcatuit din elemente perlate si pigmenti foarte fini, care revigoreaza tenul cu un incantator joc de lumina.

Portocaliu – pentru pielea mata, cu un start galben.

Fard compact cu extract de violete si vitamina e – piersica ofera un aspect frumos si natural. Formula unica ofera un aspect tanar si stralucitor tenului, care ajuta la ingrijire si hidratarea pielii. Il puteti aplica si pe buze sau ochi, pentru o tenta usoara de culoare.

Bej – nu coloreaza, ci structureaza obrajii, este folosit doar pentru modelare.

Pudra bronzanta, compacta, cu extract de camelie si vitamina e – pentru un rezultat natural – migdala este o pudra compacta, extrem de placuta si foarte usor de aplicat. Multumita pigmentilor micronizati se pliaza perfect pe piele, oferindu-i o culoare uniforma pentru intreaga zi. Exceptionala sa textura matasoasa ii confera fetei o perfectiune catifelata si un efect natural de bronz.

Cupru sau maroniu – se adapteaza foarte bine pe pielea inchisa la culoare.

Fard de obraji cu extract de aloe si brusture – cu efect de maxima stralucire – maro este un produs extraordinar de moale si catifelat, avand un exceptional mod de aplicare. Este ideal pentru persoanele care iti doresc sa isi puna in mod natural in evidenta conturul fetei.

Cum se aplica blush-ul?

Pentru a sti sa-l aplici, trebuie doar sa zambesti si sa procedezi in felul urmator:

Aplica fardul de obraji pe pometi.

Foloseste miscari circular-orizontale spre exteriorul fetei.

Intinde in sus pentru un efect de „pometi ridicati”.

Termina prin cateva aplicari si pe tample, daca ai fata patrata sau ovala.

Nu intinde foarte mult blush-ul daca ai fata rotunda.

Lucruri de care ai nevoie

Achizitioneaza-ti o perie, daca blush-ul este sub forma de pudra.

Amesteca blush-ul cu un pic de fond de ten, de preferabil unul lichid, pentru a acoperi micile imperfectiuni.

Foloseste fond de ten skin voile hidratant cu „efect de piele perfecta” cu acid hialuronic si aquaphyline®, spf15. Este un fond de ten foarte confortabil si atat de usor si neted, care cu cateva picaturi dezvaluie frumusetea tenului, corectand umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafata, roseata si tenul gras. Textura „fara greutate”, aproape de neobservat, cu o acoperire luminoasa si catifelata, care uniformizeaza si acopera toate imperfectiunile, lasand un aspect cat mai natural, fara a incarca tenul.

Fardurile crema se aplica in cantitati mici, prin tamponari usoare cu degetele.

Sterge surplusul cu un servetel de hartie.

BottegaVerde.ro ofera o gama variata de farduri de obraz care iti creeaza un look impresionant, in tendinte si are grija de pielea ta prin extractele naturale din care se realizeaza produsele. Alege sa atragi toate privirile in aceasta vara si aplica sfaturile make-up artistului, Andreea Has. Mai multe informatii poti gasi pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *