Cele mai bune tratamente pentru parul fragil si subtire

Multe persoane se confrunta cu problema unui par subtire, greu de aranjat, sau a unui par fragil, sensibil la factorii externi si lipsit de stralucire. Din pacate, parul subtire este influentat de factorul genetic, asa ca nu prea avem putere de a-l schimba in acest sens. In schimb, putem recurge la anumite trucuri sau ritualuri de ingrijire prin care sa mascam oarecum acest aspect al parului, total inestetic.

Specialistii in dermatologie, care au creat produsele BottegaVerde.ro, considera ca un par subtire este asociat in majoritatea cazurilor si de un exces de sebum, asa ca cei afectati au o dubla problema. In cazul parului subtire, diametrul firului este extrem de mic, din aceasta cauza el fiind mereu lispit de volum.

Acest articol iti va dezvalui cateva secrete de tratament par fragil, care, daca le vei pune in practica, te vor ajuta sa il ingrijesti si aranjezi mult mai usor, redandu-i sanatatea si stralucirea!

Solutii pentru aranjarea parului fragil fara a-l deteriora

Foloseste doar sampon si balsam pentru volum si evita sa incarci foarte tare parul cu produse de styling Incearca, de asemenea, sa il vopsesti la intervale mari de timp, pentru ca, in caz contrar, risti sa sensibilizezi parul si mai mult.

  • Foloseste ginseng – sampon cu extract de ginseng si proteine vegetale – pentru utilizare frecventa – pentru un par subtire si deteriorat. Acest produs reda parului vitalitatea sa naturala gratie proprietatii hidratante a extractului de ginseng si a celei restructurante a proteinelor vegetale. Este ideal pentru parul lipsit de rezistenta, subtire, fara viata, uscat de spalatul prea des, stres, coloranti sau de la solutia de permanent. Produsul este potrivit pentru persoanele care isi doresc un par plin de vitalitate, bogat si catifelat. Este ideal pentru a reda stralucirea parului vopsit. Formula combina actiunea hidratanta a extractului de ginseng cu puterea restructuranta a proteinelor vegetale. Samponul reprezinta un tratament ideal pentru persoanele care au un par fragil.

  • De asemenea, argan de maroc – masca cu ulei si unt de argan regenerator si hranitor pentru par deteriorat si fragil (efect rapid in 3 minute) este un adevarat tratament de infrumusetare pentru parul tau, in special pentru un par fragil, subtiat, nedisciplinat, opac, ameliorand in 3 minute aspectul parului, lasandu-l mai stralucitor, hranit in profunzime. Formula sa bogata in elemente nutritive vegetale, combina uleiul si untul de argan cu vitamina E. Cu fiecare aplicare hraneste pielea capului, lasand parul matasos si stralucitor… Este recomandata pentru persoanele care isi doresc un par matasos, stralucitor si usor de pieptanat. Produsul reprezinta un adevarat tratament de infrumusetare pentru parul fragil, subtire, nedisciplinat si opac, amelioreaza in 3 minute aspectul parului, cu efect extra natural. Formula bogata in elemente nutritive vegetale, combina uleiul si untul de argan, cu vitamina E.

Apeleaza la ajutorul periei rotative sau a uscatorului de par 

Desi se spune ca uscatorul de par nu e indicat, in cazul unui par fragil poti sa te abati de la aceasta regula, deoarece iti va veni in ajutor. Usuca-l cu o perie rotunda, intotdeauna in raspar si aplica inainte o crema sau spuma usoara pentru volum, dar ai grija nu incarce sau sa lipeasca intre ele firele de par.

Apeleaza la ajutorul bigudiurilor pentru a-ti aranja parul si renunta la produsele de styiling

Un alt truc pentru parul subite, lipsit de volum, ar fi bigudiurile cu diametru mare, special concepute pentru volum. Prinde-le in par in fiecare seara sau cu cateva ore inainte sa pleci undeva, iar apoi piaptana usor parul pana cand ajungi la pe care o doresti.

Daca iti doresti sa ai o coafura care sa reziste timp indelungat, dar nu mai vrei sa iti incarci parul cu tot felul de spray-uri si fixative, argan de maroc – ulei de argan restructurant cu efect de stralucire, ingrijire si protectie pentru parul deteriorat si fragil este solutia ideala! Acest ulei reda un plus de consistenta si de stralucire pentru un par fragil, tern, stresat. Acest ulei imbraca parul intr-un invelis protector care il impiedica sa devina rebel. Toate acestea sunt posibile datorita ingredientelor nutritive, restructurante, protectoare – proprietati ale uleiului de argan. Este eficient de la prima folosire, nu lasa reziduuri, parul este usor de pieptanat si usor de aranjat.

BottegaVerde.ro a creat produse care au la baza ingrediente naturale, venind in ajutorul problemelor pe care le intampini! Pentru a avea grija de un par fragil, in special vara, trebuie sa iti alegi cu atentie cosmeticele pe care le folosesti. Pe timpul veri, nu uita de produsele cu factor de protectie UV, care sunt ideale in aceasta directie, iar multitudinea de ingrediente naturale nu va face decat bine parului tau. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea unui par subtire, care ajuta la refacerea structurii acestuia dupa expunerea la factori nocivi de mediu! Profita de ingredientele naturale pentru a iti proteja podoaba capilara, pentru a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care iti supui parul in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *