Namolul si beneficiile sale revitalizante asupra tenului

Mastile sunt foarte iubite de toate femeile, dar daca ai incercat vreodata o masca de namol, este posibil sa nu fi fost total convinsa de beneficiile ei. Este o masca mai delicata si care necesita mai mult efort decat una normala peel off, dar ai face-o daca ar avea efecte uimitoare, nu-i asa? Si cu siguranta are!

Mastile cu namol sunt excelente pentru piele pentru cateva motive. Pentru inceput, ele pot ajuta la exfolierea naturala, ceea ce este mult mai bine decat utilizarea produselor cu particule abrazive in ele. Chiar daca au un puternic efect de exfoliere exfoliere, ele au, de asemenea, avantajul suplimentar de hidratare a pielii, astfel incat nu iti vei face griji ca o masca cu namol iti va face tenul prea uscat. De asemenea, pot lupta impotriva acneei, pot reduce semnele de imbatranire si pot imbunatati elasticitatea pielii, astfel incat beneficiile namolului te vor convinge sa apelezi la cat mai multe masti cu namol.

Beneficii ale namolului asupra pielii

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Unul dintre rolurile sale importante este de a ajuta organismul sa elimine toxinele prin transpiratie. Atunci cand toxinele sunt eliminate prin piele, ele pot fi „prinse” si pot perturba integritatea sanatatii pielii. Pielea, de asemenea, „respira”. Daca porii se infunda, pot aparea diverse probleme ale pielii, cum ar fi eczeme, cosuri, puncte negre, acnee etc.

Pielea reflecta si sanatatea noastra. Poluantii din mediul inconjurator sunt nenumarati si ataca constant sanatatea pielii. Deci, este foarte important sa avem grija de pielea noastra consumand alimentele nutritive si ajutand-o frecvent sa elibereze toxinele, facand masti faciale si corporale si bai de namol pentru detoxifiere. Uite care sunt 5 dintre cela mai importante beneficii ale namolului:

  1. Curatare

Mastile de namol au proprietati de absorbtie foarte bune. Pe masura ce se usuca pe fata, absorb si aspira murdaria si uleiul care s-au adunat pe ten pe tot parcursul zilei. Atunci cand se utilizeaza zilnic, acestea pot chiar sa elimine impuritati care sunt ingropate in straturile adanci ale pielii si sa previna formarea de pete viitoare. Incearca o masca de fata cu namol din marea moarta, purificanta si revitalizanta, ideala apentru un ten obosit si un aspect mat la final.

Cu toata aceasta absorbtie, pielea poate deveni usor uscata, deci asigura-te ca aplici dupa aceea un toner si o crema hidratanta! Incearca una cu elemente cat mai naturale si multe vitamine, cum ar fi crema cu ulei si lapte de migdale dulci de BottegaVerde.ro.

  1. Exfoliere

Mastile de namol pentru fata sunt de obicei facute cu un tip de baza de argila, fie ca este vorba de bentonita, caolin, trandafir, etc. Argila din mastile de namol exfoliaza natural celulele moarte ale pielii atunci cand masca este spalata. Exfolierea celulelor moarte lasa pielea stralucitoare, radianta si neteda .

  1. Hidratare

Daca intentionezi sa folosesti  o masca de namol, ar trebui sa fie una naturala. Mastile naturale de namol ofera numeroase cantitati de nutrienti si minerale pentru piele, pe care le pot utiliza celulele pentru a ramane sanatoase.

  1. Detoxifiere

Desi nivelurile pot varia in functie de tipul de lut si de cantitatea de lut din masca de namol, toate mastile de namol cu baza de argila naturala vor avea o proprietate de detoxifiere. O masca cu bentonita va oferi insa cea mai mare detoxifiere.

  1. Tonifiere

Pe masura ce o masca cu namol se usuca pe piele, ea va strange pielea, deoarece indeparteaza uleiurile si impuritatile inutile. Atunci cand este urmata corect de un toner si o crema hidratanta, aceasta poate pastra pielea mai stransa si ii poate reda o forma mult mai tonifiata.

De aceea exista si nenumarate masti pe baza de namol pentru tratarea celulitei. Incearca si , formula speciala imbunatatita cu uleiuri esentiale de rozmarin, lamaie, scortisoara, camfor, savory, cu efect energizant, de la BottegaVerde.ro.

Proprietatile recunoscute ale namolului din Marea Moarta sunt ascunse in aceasta formula, care datorita asborbtiei rapide reduce timpul de instalare a efectelor. Folosirea constanta imbunatateste aspectul pielii si reduce aspectul de coaja de portocala, redandu-i fermitatea si tonifierea.

Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea tenului si pielii in general, care ajuta la protejarea impotriva factorilor nocivi de mediu! Profita de ingredientele naturale pentru a-ti proteja pielea, a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care este expusa in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *