Sfaturile specialistilor pentru ingrijirea buzelor uscate si crapate!

Buzele uscate si crapate reprezinta una dintre cele mai incomode probleme, care apar atat o data cu racirea vremii, dar si in sezonul cald, datorita razelor puternice de soare. Senzatia de buze uscate sau crapate poate fi produsa de diversi factori, printre care deshidratare, temperatura exterioara prea ridicata sau prea scazuta, stare febrila, diverse medicatii.

Datorita faptului ca buzele nu contin glande sebacee, care sa secrete sebum si sa previna craparea, buzele se pot usca usor din cazul lipsei de hidratare, fie datorata vremii, fie insuficientei hidratari a corpului. Lipsa umiditatii din aer in timpul lunilor de iarna este deseori responsabila pentru craparea si uscarea buzelor. Expunerea frecventa la soare in timpul verii poate fi de asemenea un factor declansator.

Cauzele uscarii buzelor

Tratament buze uscate

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse de ingrijire pentru orice tip de problema aparuta, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a buzelor tale, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. BottegaVerde.ro ofera o gama variata de produse de ingrijire a buzelor, dar si  culori de rujuri variate,  care te vor ajuta sa iti creeze un look impresionant, in tendinte si are grija de sanatatea buzelor tale prin extractele naturale din care se realizeaza produsele. Alege sa ai niste buze hidratate si sanatoase, dar si sa atragi toate privirile in aceste nopti fierbinti de vara! Mai multe informatii si produse poti gasi pe www.bottegaverde.ro.