Vrei sa obtii o pedichiura perfecta? Iata ce trebuie sa faci

O data cu sosirea temperaturilor ridicate, picioarele noastre incep sa se bucure tot mai mult de sandale si de flip-flops. Tocmai de aceea este necesar ca pedichiura ta sa starneasca invidia, iar picioarele tale sa fie intr-o forma exceptionala.

Specialistii BottegaVerde.ro te vor ajuta cu acest lucru prin cateva etape simple, de pus in practica chiar la tine acasa.

Care sunt etapele pentru a obtine o pedichiura perfecta

1. Exfolierea si hidratarea picioarelor

Pregateste-te pentru sezonul sandalelor si a flip-flops-urilor cu cateva trucuri simple care te ajuta sa ai picioare frumoase. Inainte de alegerea unui model de unghii pentru pedichiura ta este obligatoriu sa scapi de pielea moarta in exces. Tine-ti picioarele in apa calduta pentru 15-20 de minute. Adauga esente naturale precum saruri anti-oboseala, revigorante pentru o relaxare totala. Aceste saruri parfumate sunt imbogatite cu Aloe Vera, hidratante si calmante, care confera o stare de bine si relaxare picioarelor. Perfecte pentru a scoate oboseala si stresul, pentru ca au un efect de relaxare imediat, aroma proaspata si racoritoare de menta conferind o stare de bine de lunga durata.

Urmatorul pas este exfolierea pielii cu formule speciale respectiv tratarea calcaielor cu piatra ponce. La sfarsit aplica o crema hidratanta special creata pentru picioare. Crema hranitoare pentru picioare cu mentol si unt de shea este un tratament foarte hranitor datorita continutului bogat in proprietati emoliente, revigorante si odorizante. Contineunt de shea, emolient si nutritiv siMentol, cunoscut pentru actiunea sa revigoranta si calmanta. Rezultatele se vad chiar de la prima aplicare: picioarele sunt ingrijite, moi e si revigorate!

2. Stabilirea formei unghiilor

Unghiile deformate pot oferi un aspect neingrijit pedichiurii tale. Asadar, stabileste lungimea ideala, foloseste o foarfecuta pentru indepartarea colturilor si un betisor special pentru a impinge cuticulele spre baza unghiei. Obtine forma ovala sau patrata cu ajutorul unei pile. Pe langa partile laterale este indicat sa pilesti si suprafata unghiei pentru a scapa de celulele moarte si de impuritati. Potrivit tehnicienilor in zona laterala, unghiile sunt pilite drept pe cand varfurile pot fi rotunjite.

3. Aplicarea lacului de unghii

Elimina uleiurile naturale de pe suprafata unghiilor cu un disc inmuiat in solutia pentru inlaturarea lacului de unghii. Apoi aplica o baza protectoare pentru a garanta rezistenta pedichiurii tale. Foloseste produse de o calitate superioara si aplica un singur strat. Asteapta pana cand baza se usuca apoi aplica doua straturi subtiri din lacul de unghii ales de tine. Specialistii te sfatuiesc sa astepti cel putin doua minute intre aplicari. Ultimul pas este aplicarea unui top coat cu filtru UV sau cu uscare rapida.

4. Hidratarea picioarelor in fiecare zi

Investeste intr-o crema sau lotiune care se absoarba repede si contine vitaminele necesare pentru hidratarea pielii si a unghiilor. Nu neglija aceasta zona daca vrei sa ai niste picioare frumoase pe tot parcursul verii. Aplica produsul pe calcai, intre degete si pe suprafata unghiilor. Unele dintre cosmeticele pe care le gasesti la supermarket, pot contine elemente cu calitati anti-bacteriale sau anti-fungale. Utilizeaza aceste formule daca te balacesti in bazine publice sau picioarele tale sunt expuse poluarii.

Picioare Sanatoase – crema de picioare intens hidratanta cu acid salicilic este solutia eficienta pentru a reduce si a inmuia bataturile picioarelor intr-un timp scurt. Formula cu acid salicilic, care prin activitatea sa exfolianta imbunatateste pielea aspra si ingrosata. Textura placuta si prospetimea parfumului de menta il face sa fie produsul ideal pentru obtinerea rapida a unor picioare netede si fine.

5. Aplica uleiul de cuticule zilnic

Produsul destinat ingrijirii unghiilor de pe picioare trebuie aplicat zilnic pentru o pedichiura impecabila. Datorita razelor soarelui si a deshidratarii pielii, cuticulele pot parea mai uscate si tari. In fiecare seara maseaza-ti picioarele si aplica un strat subtire din formula respectiva pentru ingrijirea cuticulelor.

Tratament pentru cuticule cu ulei de migdale dulci si vitamia E este un tratament pentru cuticule sub forma unui stilou extrem de practic, pe baza de ulei de migdale dulci si Vitamina E; cu o singura aplicare, hraneste si catifeleaza cuticulele, astfel incat acestea sa devina mult mai usor de tratat; este un produs pentru maini cu un aspect mereu ingrijit si o manichiura foarte usor de realizat; prezinta un continut de 50% de ulei de migdale dulci

6. Nuantele potrivite in sezonul de vara

In cazul in care doresti sa-ti accentuezi bronzul natural este indicat sa optezi pentru nuante pastelate, deschise sau alb. Aceste tonuri ofera un aspect profesional si feminin pedichiurii tale. Pe de alta parte, daca vrei sa mentii culoarea deschisa a pielii, alege din paleta culorilor vibrante si vesele. Evita culorile prea inchise precum negrul sau burgundy daca vrei ca unghiile tale sa respire si sa se bucure de razele soarelui.

Lac de unghii – french latte confera o luminozitate extrema, printr-o culoare pura si o acoperire perfecta. Este usor de aplicat, cu o uscare rapida pentru o manichiura rezistenta timp indelungat.

Gel shine – lac de unghii – roz confetti este un lac la fel de stralucitor precum lacurile de unghii cu „gel” din saloanele profesioniste. Produsul prezinta o formula speciala de finisare, foarte stralucitoare si de o culoare omogena. Este disponibil intr-o varietate de nuante la moda si are in dotare o periuta maxi, pentru o aplicare usoara si de calitate.

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru ingrijirea picioarelor, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a picioarelor, dar si pentru a obtine o pedichiura de invidiat,  alege produsele naturale din gamele de ingrijire de la Bottega Verde. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *