Farduri inedite cu care poti realiza un machiaj smokey eyes de efect!

Te pregatesti pentru o noapte speciala si vrei sa arati impecabil? Machiajul ochilor este foarte important, pentru ca iti va scoate in evidenta trasaturile fetei si iti va contura privirea. Un machiaj smokey eyes este cel mai potrivit pentru o ocazie speciala si se realizeaza usor, astfel ca poti sa il realizezi singura, acasa. Iata cateva idei despre cum sa apelezi la farduri pentru smokey eyes pentru un machiaj rapid si de efect.

Incepe cu o baza de machiaj perfecta

Baza de machiaj este primul pas important in construirea machiajului de seara. Pe fata curata, aplica o crema hidratanta care poate fi folosita si ca baza de machiaj. Dupa ce aceasta a intrat bine in piele, continua cu aplicarea unui fond de ten iluminator. Potrivit pentru toate tipurile de piele, acest fond de ten se adapteaza perfect fiecarui tip de ten si ofera o frumusete radianta si confort pe tot parcursul zilei. Textura sa, foarte matasoasa si neteda, asigura o componenta omogena si corecteaza petele si imperfectiunile, pentru un rezultat perfect natural si luminos. Formula cu extract de grapefruit si de afine se adapteaza perfect fiecarui tip de ten si ofera o frumusete radianta.

Aplica apoi un anticearcan putin mai deschis decat nuanta pielii tale, pe care sa il dispui sub forma de triunghi sub pleoapa inferioara. Uniformizeaza-l bine si contureaza pometii cu un blush discret.

Distribuie pe toata fata un strat de pudra pentru fixarea fondului de ten si a anticearcanului.

Nuante de smokey eyes

Daca aveai impresia ca smokey eyes este un machiaj ce presupune fard negru, afla ca sunt mai multe nuante de smokey eyes pe care le poti folosi. Trusele de farduri pentru smokey eyes contin toata paleta de culori pe care o poti folosi pentru crearea unui astfel de machiaj. Ai nevoie, in general, de 3 nuante apropiate, de la cea mai inchisa nuanta si pana la una neutra. Poti opta pentru un smokey eyes cu nuante de mov, albastru, gri sau maro, in functie de ce haine porti si de culoarea ochilor tai.

Un smokey eyes realizat cu un fard de pleoape gri grafit stralucitor, va arata minunat indiferent de culoarea ochilor tai. Pulberea gri este foarte pigmentata si are actiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabila si usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare ce ramane intacta pentru mult timp. Este disonibila in culori mate sau perate, pentru combinatii nesfarsite si efecte extraordinare.

Machiajul ochilor

Dupa ce ai decis ce nuante de fard ai sa folosesti, aplica un primer pentru ochi pe pleoapa superioara si asteapta sa se usuce. Poti aplica un fard neutru, bej deschis, pe toata suprafata pleoapei superioare. Aplica apoi pe pleoapa superioara primul fard de pleoape pentru machiaj smokey eyes de la exterior catre interior, in nuanta cea mai inchisa.

Continua in mijlocul pleoapei cu urmatoarea nuanta, mai deschisa, si aplica in coltul intern al ochiului cel mai deschis fard ales. Acesta poate sa fie un bej deschis, auriu sau mov deschis daca ai ales sa realizezi un machiaj smokey eyes cu nuante de mov.

Pe pleoapa inferioara se aplica aceeasi culoare care este pe mijlocul pleoapei superioare, nuanta intermediara de fard.

Ochiul se contureaza cu un eyeliner sau un creion dermatograf negru. Poti opta pentru un creion de ochi negru, cu efect smokey, care promite performanta extraordinara datorita texturii placute, cremoasa. Cu acest tip de creion puteti definitiva machiajul de tip smokey eyes. Poate fi folosit atat pe pleoapa superioara cat si inferioara.

Definirea genelor si sprancenelor

Pentru o privire intensa si conturata perfect, aplica un strat de mascara negru, pe genele de sus si de jos sau aplica gene false. Genele false necesita putin antrenament si ar fi bine sa sari peste acest pas daca nu ai mai pus inainte pentru ca risti sa strici tot machiajul ochilor.

Nu uita nici de sprancene, pentru ca machiajul nu este complet fara sprancenele corect conturate! Poti aplica fard de sprancene sau poti sa folosesti un creion in nuanta cea mai apropiata de culoarea lor naturala, iar apoi periaza-le cu o periuta speciala in sensul cresterii firului de par.

Daca esti blonda, opteaza pentru un creion de sprancene maro, cu vitamina e, foarte usor de folosit, care sa sublinieze sprancenele tale naturale.

Pentru ca la machiajul de tip smokey eyes, accentul cade pe machiajul ochilor, foloseste pentru buze un gloss in nuante nude sau roz pal.

Daca iti doresti un machiaj smokey eyes in tendinte, alege cu atentie cosmeticele pe care le folosesti. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea tenului, care ajuta la refacerea pielii expusa factorilor nocivi de mediu! Profita de ingredientele naturale pentru a iti proteja pielea, a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *