News on beauty: Comanda Bottega Verde #2 – Produse de machiaj

Acest articol a aparut prima data pe NEWS ON BEAUTY

Voi stiti ca produsele de machiaj sunt preferatele mele. Ma rog, asta si demachiantele.. le cumpar la fel de des. :))

Mi-am ales cateva produse de pe site-ul Bottega Verde, doua produse fiind din gama Glossip, o gama care acum apartine de ei. Nu aveam prea multe detalii atunci cand am vazut produsele pe site.. Am vazut doar rimelul waterproof si pe el l-am pus prima oara in cos.

De la inceput, am vazut ca doua produse pe care le-am ales erau disponibile doar pe stocul din Italia dar, pentru ca mi le doream, le-am pus si asa in cos. Daca prima oara cand am facut comanda (la care am facut si unboxing aici, check it out) toate produsele erau pe stoc, aici a durat ceva timp, cred ca in jur de 1 saptamana jumate – 2. Stiu ca e destul de mult dar nu e cazul intotdeauna, prima oara mi-a venit comanda dupa 3 zile.

Trecand peste asta, toate produsele sunt de machiaj si de asta mi-a si placut mai mult comanda aceasta. Le-am incercat de cateva ori pe toate cele trei produse si pot sa va zic primele mele pareri, inca nu as putea sa fac recenzii pentru ca nu le-am testat suficient.

Am sa incep cu mascara pentru ca, desi mai am aveam doua desfacute, am deschis-o imediat. Ea se numeste Extra Volume Waterproof Mascara si e roz, foarte draguta. Mi-am dorit un rimel rezistent la apa pentru ca efectiv nu se mai poate, toate rimelurile imi curg, mai ales pe caldurile astea.

Desi periuta nu m-a dat pe spate la inceput, fiind chiar putin cam tare, rimelul a intrat repede in rutina mea de machiaj. Are o formula cremoasa si, ce sa vezi, e waterproof. Waterproof, nu ca si alte rimeluri care se intituleaza asa si  care curg imediat. Imi place super mult pentru ca da volum genelor si ca se mentine atat de bine pe timpul zilei. E destul de greu de demachiat, doar cu bifazic sau cu un demachiant cremos reusesc sa-l indepartez, dar eu-l folosesc in fiecare zi.

Mi-am ales si o pudra pentru ca  majoritatea pudrelor pe care le am sunt translucide. Am luat una cu putina culoare de data asta pentru a imi da si putina acoperire. Pudra este waterproof (do we see a pattern here?) si e pentru mentinerea unui ten mat. Prima oara mi s-a parut ca e cam prafoasa si mi-era putin frica sa nu se vada cakey pe ten dar nu e cazul, mi se pare ca chiar imi blureaza porii. Trebuie totusi sa o mai incerc cu mai multe fonduri de ten dar so far, so good. Revin cu impresii despre ea.

Ultimul produs stiu deja ca imi place si e vorba de rujul lichid din gama lor. Mi-am luat unul si in comanda anterioara si mi-a placut foarte mult, chiar cred ca il voi termina. De data asta, mi-am ales o culoare mai nude, nuanta e Pink Velvet, un roz cu subton maro as zice eu. Nu sunt mare fana rujuri lichide si foarte putine m-au impresionat dar cele de la Bottega Verde sunt printre preferatele mele, nici nu se simt pe buze si rezista mult.

Daca nu stiati,  la orice comanda de pe site primesti un cadou, eu de data asta am primit un sapun cu vanilie neagra, care miroase superb. In plus, eu am donat si 5 lei pentru Asociatia Padurea Copiiilor, si am primit un magnet cu un mesaj, pe cel pe care l-am ales eu scrie “Ma simt bine” dar mai sunt si alte variante, asta in cazul in care va intereseaza, mie mi se pare draguta ideea.

Cam asta a continut ultima mea comanda de la Bottega Verde. Va tin la curent cum se comporta pudra si pentru rimel as vrea sa fac o recenzie, mai ales in perioada aceasta cand sunt folosite mai des produsele rezistente la apa. Rujul stiu deja ca-mi place si visez la mai multe culori, evident. Pe voi ce va tenteaza de pe site? Ce produse ati mai incercat si ce-mi recomandati pentru urmatoarea comanda?

Nu uitati sa va abonati la canalul de youtube, sa ma urmariti pe Facebook si pe Instagram, unde sunt foarte activa si va arat produse noi sau chiar vorbesc despre produse preferate si mai putin preferate. Ne vedem acolo? ?

Pe data viitoare, va puuup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *