Self make-up cu noua paleta de culori Bottega Verde

Un nou tutorial de machiaj iti este prezentat de make-up artistul BottegaVerde.roAndreea Has.

Invata sa te machiezi corect urmand numai cativa pasi simpli. Foloseste paleta de culori Bottega Verde si realizeaza-ti singura machiajul pe care il doresti.

Paleta contine multe nuante care se combina perfect impreuna, astfel ca poti incerca mai multe tipuri de machiaj. Pentru un machiaj de zi poti folosi tonuri calde, in general mate, dar seara il poti intensifica, pentru o privire dramatica.

„Sunt incantata! Pentru ca aceste palete contin atat farduri mate cat si nuante sidefate, iar ca noutate deosebita este ca, in fiecare paleta, se ragaseste cate o culoare cu efect 3D.” Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro

Pasii de urmat pentru un automachiaj corect

Incepe realizarea machiajului prin a aplica un anti-cearcan pe zona cearcanelor si tapoteaza-l bine cu degetele. Pentru o acoperire buna a acestora, incearca corector stick cu ulei de migdale duci si vitamina E .

Daca tenul tau are cateva imperfectiuni, precum cosuri sau puncte, foloseste un corector anti imperfectiuni care sa acopere aceste mici defecte ale tenului. Poti opta pentru un creion corector pentru cosuri si imperfectiuni, cu extract salicilic si ulei esential de smirna, special creat pentru acoperirea de durata a imperfectiuniilor fetei.

Urmatorul pas in realizarea machiajului tau este aplicarea unui fond de ten in nuantele tenului. Poti combina doua nuante de fond de ten pentru a obtine culoarea perfecta, mai ales daca ai obtinut deja un bronz natural. Foloseste fondul de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine pentru un look fresh si stralucitor.

Pentru fixarea machiajului, aplica o pudra libera pentru fixare, care nu schimba culoarea fondului de ten. Baza pentru machiaj cu efect de netezire si corectare a imperfectiunilor va pastra machiajul intact pentru mai multe ori, avand un efect de finisare a machiajului. Buretelul care insoteste baza de machiaj ajuta foarte mult la aplicarea acesteia.

Urmatorul pas este pregatirea pleoapelor cu o baza de machiaj speciala pentru acestea. O cantitate mica de produs este suficienta, rolul primer-ului fiind acela de a pastra culorile aplicate pe pleoape pentru mai mult timp.

Opteaza pentru baza de machiaj pentru fard de pleoape cu extract de papaya si coacaze negre de la Bottega Verde.

Folosind noua paleta cu fard de pleoape cu extract de iasomie si vitamina E  de la Bottega Verde, creeaza-ti machiajul ochilor mult dorit. Alege culorile care iti plac si care se potrivesc cu tinuta pe care o porti.

Evidentiaza arcada cu nuanta alb sidefat din paleta, la fel si coltul intern al ochiului. Pe cutia paletei exista deja 3 sugestii de combinatii, dar poti face o sumedenie de combinatii de culori! Nuanta cea mai inchisa se aplica in coltul extern al ochiului, urmand din scurt linia pleoapei. Nu uita nici de machiajul pleoapei inferioare.

Folosind o pensula in unghi, contureaza cu grija sprancenele, in sensul cresterii firelor de par. Poti folosi kit-ul de design sprancene cu vitamina E in nuanta cea mai apropiata sprancenelor tale naturale.

Scoate-ti trasaturile in evidenta cu o pudra de conturare, mai ales daca este vara si poti crea un look usor bronze. Pudra coapta cu efect de culoare pura – shimmering spring din gama glossip, scoate in evidenta bronzul natural de vara si contureaza frumos trasaturile fetei.

Dupa ce ai terminat cu utilizarea oricarui produs pe baza de pudra, accentueaza-ti genele naturale folosind un rimel negru intens.

Pentru gene incredibil de voluminoase poti incerca Rimel volum extrem cu vitamina E si proteine de matase de la Bottega Verde.

Ultimul pas este aplicarea rujului. Alege  un ruj in nuante de cafea, roz pal sau nude de fiecare data cand machiajul ochilor este intens. Nuanta cacao cream din gama Argan de maroc – Ruj cu ulei de argan cu rol protector, ofera buzelor o culoare cremoasa si le protejeaza in acelasi timp.

Urmand acesti pasi in realizarea oricarui machiaj, vei putea sa te pregatesti singura pentru orice eveniment important din viata ta.

BottegaVerde.ro iti ofera o gama variata de produse naturale, ingrediente secrete oferite de gradina Italiei si nu numai. Urmareste canalul nostru de Youtube.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *