Machiajul cat-eye -5 produse cosmetice indispensabile!

Trasarea unei linii perfecte pentru un machiaj cat-eye de senzatie poate fi chiar o provocare destul de mare. Ai nevoie de miscari precise, produse de calitate si un profesionist de la care sa inveti tehnica principala, atunci cand esti la inceput.

Fie ca e vorba de eyeliner lichid, gel, farduri sau iluminatori, vei afla in acest articol care sunt cele 5 produse care vor face diferenta, conform make-up artistului BottegaVerde.ro, Andreea Has.

Produse cosmetice pe care sa le folosesti in realizarea machiajului cat-eye!

  1. Baza de machiaj

Baza pentru machiaj, matasoasa si foarte placuta care se aplica pe pleoape si se simte ca o a doua piele, pregateste delicat pielea pentru un machiaj complet. Nu influenteaza culoarea fardului de pleoape sau a creionului, previne formarea ridurilor inestetice, pentru un aspect mereu perfect! Pigmentatia usoara ascunde toate imperfectiunile, subliniind culoarea machiajului.  Incearca o baza de machiaj cu extract de papaya calmant si afine cu proprietati antioxidante, de la BottegaVerde.ro.

  1. Creion/ tus de ochi

Alegerea intre creion, tus de ochi lichid sau tus sub forma de gel depinde in consecinta de preferintele tale. In functie de cat de bine vrei sa arate liniile trasate, alegi produsul favorit.

„Pentru a evita look-ul mai ravasit, urmeaza cativa pasi simpli. Primul este sa pornesti prin desenarea a doua puncte acolo unde vrei sa ajunga tusul sau creionul. In acest fel vei evita sa trasezi o linie prea lunga sau una prea groasa” , ne sfatuieste make-up artistul Andreea Has.

Pentru rezultate profesioniste, incearca tusul de ochi pentru aplicare profesionala de la BottegaVerde.ro.

  1. Rimel

O privire patrunzatoare este totul atunci cand vorbim despre un machiaj cat-eye perfect. Chiar daca poate ai niste gene lungi de la natura, o accentuare a lor nu strica niciodata. Opteaza si pentru un rimel rezistent la apa daca vrei ca machiajul tau sa reziste mai mult. Pentru un rimel dar si un tratament in aceeasi sticluta, poti incerca un tratament pentru alungirea si intarierea genelor cu Apigena, de actiune o luna, de la BottegaVerde.ro.

Acest produs, care este chiar mai mult decat un rimel, este un adevarat tratament intens pentru gene cu eficacitate testata. Formula sa inovatoare cu Apigenina, un antioxidant natural, intareste genele si le ajuta sa creasca, in plus confera stralucire si protectie. Textura sa este una catifelata, peria are o flexibilitate exceptionala si permite astfel o distribuire perfecta a produsului, cu un rezultat de definire si alungire instantanee a genelor.

Genele devin mai lungi si mai puternice dupa doar o luna de utilizare! Dupa 30 de zile de utilizare, 80%* din persoanele evaluate au prezentat un efect de indesire a genelor. Nu e nimic ce iti completeaza mai bine un machiaj cat-eye perfect, decat niste gene perfecte!

  1. Iluminare in unghiurile potrivite

Pentru a pune in valoare un machiaj cat-eye, ai nevoie si de un iluminator in puncte strategice ale fetei, sau pleoapei in cazul nostru.

Incearca un creion iluminator cu Vitamina E, daca doresti sa oferi privirii tale o luminozitate aparte intr-un mod simplu si rapid.

Un adevarat instrument de seductie, ce lucreaza precum o bagheta magica pentru a lumina privirea, este iluminatorul. Confera stralucire privirii, daca este aplicat sub sprancene, are o textura cremoasa si sidefata. Confera luminozitate, pentru un rezultat cu adevarat natural.

Un instrument inovativ de infrumusetare a privirii! Se aplica sub spranceana pentru un plus de luminozitate, sau in punctele in care simti nevoia de a lumina privirea. Machiajul cat-eye va straluci acum din toate punctele de vedere. Il poti aplica direct pe piele si intinde cu degetul sau apeleaza la o pensula pentru fardul de pleoape.

  1. Spray de fixare si finisare

Pentru ca ai muncit atat de mult la acest machiaj, vei vrea sa se mentina perfect pe fata ta cat mai mult timp. Poti apela astfel la un spray de finisare, sau daca ai avut grija sa aplici inainte o baza de machiaj si produse profesionale facute sa dureze, iti poti lua gandul de la aceasta grija.

Ai totusi grija ca putinele produse pe care le folosesti pentru acest machiaj, sa fie cat mai naturale, pentru a nu afecta pielea ta. Un astfel de brand este BottegaVerde.ro, unde ai parte de 300 de ingrediente naturale, culese din inima Toscanei, care sunt atent introduse in produse special concepute pentru piele sensibila, delicata dar si cu anumite nevoi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *