Urbanstyle: Frumusetea este in tine by Bottega Verde #2

Acest articol a aparut prima data pe www.urbanstyle.ro

17.08.2017 la Spring Bloggers Meeting am primit un voucher cadou de la Bottega Verde si am aflat ca ei au un program de colaborari cu bloggeri  la care m-am inscris. Daca esti blogger inregistreaza-te in campanie trimitand un email pe adresa [email protected], vei fi contactat de catre un reprezentant. Alege apoi produsele care-ti plac, testeaza-le si vorbeste despre ele.
Pe site gasiti multe produse dedicate ingrijirii personale. Si in plus, BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul URBNSTYLE înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el. Voi ce produse recomandati de la Bottega Verde?
+ Cancellulite – Crema pentru masaj anti-celulita cu castan de munte si stejar
Pentru ca imi place ca este la cutie rotunda, este mult mai usor de utilizat. (va ziceam ca inainte foloseam Elmiplant Body Shape din acelasi motiv, ca era singura din magazin prezentata asa, la cutie). In programul de slabire, pe langa sport si o dieta echilibrata folosirea de creme anticelulitice este de asemenea importanta

+ Uva Rossa – Struguri rosii – Gomaj de corp cu extract de struguri rosii si scrub din seminte de struguri – exfoliant 
Mai folosesc din cand in cand gel exfoliant, inainte mai foloseam gelul Herbagen cu extract de iedera si castane dar nu l-am mai gasit in magazine asa ca o perioada am facut pauza. Din fericire am gasit acest gel cu extract de struguri rosii de la Bottega Verde, il voi testa si va povestesc.

+ Pulverizator parfum reincarcabil 
Pentru ca e util sa ai in poseta un parfum sa te mai reimprospatezi, plus e necesar si in calatorii.

* am primit cadou un sapun Vaniglia Nera care imi va parfuma hainele (nu si mainile pentru ca prefer sa folosesc sapunul lichid)

* ce nu mi-a placut: am comandat produsele pe 27 iunie le-am primit pe 11 august?!?! adica peste 46 de zile WAW asta e un record la cat de tarziu le-am primit, am comandat mai demult de pe un site chinezesc si am primit peste o luna produsele dar aici era vorba de Romania, sau hai Italia… nu ar fi trebuit sa dureze atat de mult si nici nu am primit nici o notificare cu perioada estimativa de livrare. Aproape ca uitasem de comanda cand am primit-o… a fost aproape ca un cadou :-)))

Bottega Verde are si o campanie „Frumusetea este in tine” Poti dona 5 sau 25 de lei pentru o cauza verde (proiectului Padurea Copiilor, initiat de ViitorPlus sustine impadurirea terenurilor degradate din sudul Romaniei.) si vei primi materiale promotionale (magnet by Liliana Arnaut sau plasa cu mesajul campaniei) plus posibilitatea castigarii unui voucher de 4500 lei.

Voi actualiza acest articol cu impresii despre aceste produse peste cateva saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *